Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tebrikler

En son kaçtım hatırlamıyorum
38765943 üncü başlangıcım

Eki Görüntüle 3092386

E Elif_Eylul
Son kez hayırlı olsun diyorum bak ona göre
Güncel 76.6
Fark -900gr
Tebrikler
Günaydın herkese
Geçen hafta 64.1
Bugün 62.8
Fark 1.3

Eki Görüntüle 3092429
Tebrikler
Şincik gelelim tartıma
Diyetisyende
geçen hafta 97.2
bu hafta 95.2
- 2 kg -400 gr da yağdan

Evde
E Elif_Eylul
Oo bitto Tebrikler
Günaydın kızlar
Kilo bildirimi
Sabitim

Eki Görüntüle 3092484

Kahvaltıda artık yumurta peynir vs yemek istemiyor canım sıcaktan galiba altarnatif ne tüketebilirim sizce?
Bulursan banada söyle
Eline sağlık

Kim yapmis onu pis herif
Kız ben pazartesi 57,7 geldim ya zaten pazartesi den sonra sürekli 60/59 gördüm sislikten bugünde ellerim davul gibiydi şişlik inerdi de spor falan yapmadım bir de fazla da beklemedim kahvaltı yapcam diye.

Kız ben pazartesi 57,7 geldim ya zaten pazartesi den sonra sürekli 60/59 gördüm sislikten bugünde ellerim davul gibiydi şişlik inerdi de spor falan yapmadım bir de fazla da beklemedim kahvaltı yapcam diye.
Kiz gecen cuma 58 degilmiydin sabitim demedinmi

Kahvaltıda artık yumurta peynir vs yemek istemiyor canım sıcaktan galiba altarnatif ne tüketebilirim sizce?
Soğanlama hiç yedinmi tadı çok güzel oluyor ondada yumurta var ama farklı bir lezzet bence

eline emegine sağlık kaptancıgım kilo veren herkesi tekrik ediyorum K Klassklasik ve badem000 sizleri ayrıca tebrik ediyorum maşallah elif kırmış geçirmiş ortalıgı inaşaşh devamlı ve kalıcı olması ile verdiğimiz kiloların inşallah

Tamam işte 58,4 geçen cuma pazartesi 57,7 bu cuma da 57,7 yani pazartesi gibi çıktım ondan sabit dedim
Allahim sen bana sabit dedin diye öyle yazdim ben gecen hafta bu hafta yazsana lan manyak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…