• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
eline emegine sağlık kaptancıgım kilo veren herkesi tekrik ediyorum K Klassklasik ve badem000 badem000 sizleri ayrıca tebrik ediyorum maşallah elif kırmış geçirmiş ortalıgı inaşaşh devamlı ve kalıcı olması ile verdiğimiz kiloların inşallah
Bende seni tebrik ederim canim 🥰tesekkurler
Bu hafta takımlar olarak yarisanlar,
bu hafta takım halinde yuzdeler yarisacaktir.

Lütfen herkes bu hafta dikkat etsin ve yarışmak istemeyen haber versin yer değişikliği yapalım. Herkese başarılar diliyorum🥰

Tamam eline sağlık kaptanim

Bu günkü menüm
Sabah
İki yumurta
Peynir zeytin
Tahin pekmez
Yeşillik
İki dilim ekmek
Ara bir dilim kek
Öğle bir yemek kaşığı nohut cacık
Ara erik
Karpuz
Bir avuç fındık
Akşam yok
E Elif_Eylul
Geçen hafta genelde sabahı atladım bu haftada akşam ogununu atlamaya çalışayım bakalım ne olacak 😁😁tabiki 5 kilo beklemiyoruz o sislikti ama belki iki kilocuk verebilsem 70 in altını belki görebilirim inşallah amin 😏😏

Bu günkü menüm
Sabah
İki yumurta
Peynir zeytin
Tahin pekmez
Yeşillik
İki dilim ekmek
Ara bir dilim kek
Öğle bir yemek kaşığı nohut cacık
Ara erik
Karpuz
Bir avuç fındık
Akşam yok
E Elif_Eylul
Geçen hafta genelde sabahı atladım bu haftada akşam ogununu atlamaya çalışayım bakalım ne olacak 😁😁tabiki 5 kilo beklemiyoruz o sislikti ama belki iki kilocuk verebilsem 70 in altını belki görebilirim inşallah amin 😏😏
Afiyet olsun canım 😘

Screenshot_20220701-172752_Instagram.webp

Al sana tarif C Chikolata_gozlum 🤣

Uzak degilmidir :KK51: :silah:
2trene bindim simdi aldim geri 1tren 1otobuse bincem

Tekrar geçmiş olsun Rabbim şifa versin🤲🏻

Bilerek yapıyor 😑😑😑😝😝😝🤣🤣🤣

Tebrikler kız 🤩💞😘 hadi bayrama 69 görelim senden 🤩🥰🥰

Olsun veririsin 🤩💞💞💞
🥰🥰🥰insallah canim ya....
eline emegine sağlık kaptancıgım kilo veren herkesi tekrik ediyorum K Klassklasik ve badem000 badem000 sizleri ayrıca tebrik ediyorum maşallah elif kırmış geçirmiş ortalıgı inaşaşh devamlı ve kalıcı olması ile verdiğimiz kiloların inşallah
Ehehheehe canımsın.❤
Kalici olmaz insallah tövbe de kız.🤭
Bu hafta takımlar olarak yarisanlar,
bu hafta takım halinde yuzdeler yarisacaktir.

Lütfen herkes bu hafta dikkat etsin ve yarışmak istemeyen haber versin yer değişikliği yapalım. Herkese başarılar diliyorum🥰

Be varim tabisi de 🤩

Takip edemezsin 😙😙çizelgem yok
84 e vurdum canım 3 haftadır diyetisyene başladım 80 e düştüm yürüyüşte yapıyorum inşallah 70 hedef🤩
Aman zaten nerden takip etcem lan şaka demistim😑
Maşallah kiz neyaptin öyle sen çikmazdin okadar,aman iyi olda verirsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X