• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2
Koyden peynir gelcekmis,dügune getir arabayla demis akılli annem ayseler gelirse veririm demis dedim ayse gelmez
Bende bişi sorcam utanıyorum canm 😂😂😂siz misshayalet ile neci oluyorsunuz 😀😀malum sonradan gelince gruba böyle şeyler şaaaaptiiii bende😂

Dünkü menüm
Sabah klasik kahvaltı
Öğle
Yoğurt cia tohumlü
Ara kahve bir cupcake (kızımın ilk kek denemesi tatmadan olmazdı :)) ) 10 findik
Aksam
Tavuksote
Havuç gobek salata salatalık rendeledim yogurtladim
Gece 23 te dibek kahvesi kocisle😀

Bugun

Sabah klasik kahvaltı
Öğle
Yoğurt cia tohumlü muz
Ara sütlü kahve 10 findik
Aksam
Mantar soteleyecegim yanına salata
4 ltre su bir litresi tarçınlı 😘😘
E Elif_Eylul

2

Bende bişi sorcam utanıyorum canm 😂😂😂siz misshayalet ile neci oluyorsunuz 😀😀malum sonradan gelince gruba böyle şeyler şaaaaptiiii bende😂
Allah seni kız kardesim oluyor o :KK70: :KK70: takip etmiyomusun

Dünkü menüm
Sabah klasik kahvaltı
Öğle
Yoğurt cia tohumlü
Ara kahve bir cupcake (kızımın ilk kek denemesi tatmadan olmazdı :)) ) 10 findik
Aksam
Tavuksote

Bugun

Sabah klasik kahvaltı
Öğle
Yoğurt cia tohumlü muz
Aksam
4 ltre su bir litresi tarçınlı 😘😘
Afiyet olsun canım 🥰

Dünkü menüm
Sabah klasik kahvaltı
Öğle
Yoğurt cia tohumlü
Aksam
Tavuksote

Bugun

Sabah klasik kahvaltı
Öğle
Yoğurt cia tohumlü muz
Aksam
4 ltre su bir litresi tarçınlı

Genemi misafir dövcem seni hee😱
Kahvaltıdan belli degilmi kaptanım çocuklarla bana öyle kahvaltı hazırlanıyorum ki 🤣🤣bide sadece kahvaltidaydi misafirlerim akşamı es geçtim bende bide yatılı olalardi ben mahvolmuştum 😂😂tam yememeye adapte oluyorum Cat bı misafir 😂😂usandım yahu bı ağzımın tadıyla diyet yaptırıyorlar gelmeleri rahatsız etmiyo hazırladıklarımdan dayanamayıp yiyorum 🤣🤣

Kahvaltıdan belli degilmi kaptanım çocuklarla bana öyle kahvaltı hazırlanıyorum ki 🤣🤣bide sadece kahvaltidaydi misafirlerim akşamı es geçtim bende bide yatılı olalardi ben mahvolmuştum 😂😂tam yememeye adapte oluyorum Cat bı misafir 😂😂usandım yahu bı ağzımın tadıyla diyet yaptırıyorlar gelmeleri rahatsız etmiyo hazırladıklarımdan dayanamayıp yiyorum 🤣🤣
Kov hepsini ben olsam kovarim :bicak:
Tam güzel giderken bozuyosun iste layn

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X