- 25 Ağustos 2019
- 62.529
- 120.085
- 698
- 31
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #7.901
Bide buraya gelmek icin aşerir falan mazallahEvet canım benim sorun değilsen istediğin gibi takıl 2 canlısın sen
Canım benimmm teşekkür ederiimmEvet canım benim sorun değilsen istediğin gibi takıl 2 canlısın sen
Aşerilcek birşey yok aksinee herkess diyet yapıyorr hahahaha hepte yediğim şeyler şekerli şeyler hariçBide buraya gelmek icin aşerir falan mazallah
Sende şekersiz diyette olursun kuzuAşerilcek birşey yok aksinee herkess diyet yapıyorr hahahaha hepte yediğim şeyler şekerli şeyler hariç
Ama iyi ya aşerdiğim olmuyor pek kocam şanslı çıktı
Hahahaha vallahaa diyette olsamda genede aynı yım kuzummm bugüne kadar iyi diyet ettim vallahaa sabrım kalmıyo bazen kaçamak yapıyorumSende şekersiz diyette olursun kuzu
Maksat adı olsun
Tübe de kız işemem benDur işemeyeni temizledim oraları
Kacamaklarini sadece bana birdeHahahaha vallahaa diyette olsamda genede aynı yım kuzummm bugüne kadar iyi diyet ettim vallahaa sabrım kalmıyo bazen kaçamak yapıyorum
Bide buraya gelmek icin aşerir falan mazallah
Rica ederim canım sen ne zaman istiyorsan gel sohbeteCanım benimmm teşekkür ederiimm
Kara liste kabardi deseneBaşkan benimde artık
Kapışacağım yoldaşım var
Pazartesi kara listeye ekleyebilirsin benide
Sakıncası yoksa tabi BAŞKAAAAAAN
Arada olur o kadar canım fazla da kilo almamışsin zaten son aylar sıkar yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin dayanHahahaha vallahaa diyette olsamda genede aynı yım kuzummm bugüne kadar iyi diyet ettim vallahaa sabrım kalmıyo bazen kaçamak yapıyorum
Ay oda zor olur yaBenimde nodul çıkmıyor kuzu bakıyorlar
Ama hashimoto var
Glutensiz beslenmem lazım
Burdan söylenmez ama kızlara ayıp olur
Evet sanki boğazımda kurbağa var gibi oluyorAy oda zor olur ya
Biz girince hafifleyecek
Uçacak
Yok onların iradesi kuvvetli maşAllahBurdan söylenmez ama kızlara ayıp olur
Evet biraz etli butlu mutluyuz ondandirYok onların iradesi kuvvetli maşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?