- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 39
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #79.901
Ay yaBanyo yaptırırken unuttum kömür olmuş![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay yaBanyo yaptırırken unuttum kömür olmuş![]()
Ozaman yap ye tartilYa ben sabah kahvaltı yapmadan WC cikamiyorum![]()
Bnden önce yazmışsın tam yazacaydım
Kızın çorbasını yaktımyeni pişiriyorum
![]()
Senbilirsin vallaBirde bu ketojenik diyette karbon çok az bakalım ne olacak bu hafta güzel giderse bir hafta daha uzatacagim E Elif_Eylul![]()
Koydum ocağa kızda düştü kafası fayansa geldiAy yaaman yeniden yap oluyor öyle arada,
![]()
pazartesi yogunlugu var ofiste ondan bakamadım bir türlüNerde bu kızlar![]()
Ya kızın eline şeftali vermiştim kahvaltı yaparken heryerine bulaştırmış silmim duşa sokim dedim yıka giydir aaaa çorba dedim kömürdü birde en küçük gözde kısıktıOzaman yap ye tartil
aklin nerde anam kocam kılıklı
Senbilirsin valla![]()
Offf ya en korktuğum şeyKoydum ocağa kızda düştü kafası fayansa geldiağla ağla zar zor sustu
Nolmus
İyi şükür hafif geldi allahtan ayağa kalmaya çalışıyor o ara yan yattı hoop kafaOfff ya en korktuğum şeynasıl şimdi dikkat et canım gün içinde
Gecmiş olsunİyi şükür hafif geldi allahtan ayağa kalmaya çalışıyor o ara yan yattı hoop kafa![]()
SaolasınGecmiş olsun![]()
Ay canım geçmiş olsun şişlik varsa buz koyİyi şükür hafif geldi allahtan ayağa kalmaya çalışıyor o ara yan yattı hoop kafa![]()
Hee gördum sabahAritrey banlanmis![]()
Yaa gecmis olsunKoydum ocağa kızda düştü kafası fayansa geldiağla ağla zar zor sustu
Kolay gelsin canimpazartesi yogunlugu var ofiste ondan bakamadım bir türlü
Nebilim ben bisey olmusNolmus![]()
Çok şeeydiyosan neden olmasınÇok kolaylık dilerim hepinize. G Gokyuzu_kadar sabah bir zalım geceler paylaşır herhalde. Gençliğim bak talan da oldu...![]()

Hee gördum sabah
Yaa gecmis olsun
Kolay gelsin canim
Nebilim ben bisey olmus
Yoktu baktım elini yüzünü kafasına soğuk su tuttum iyi şükürAy canım geçmiş olsun şişlik varsa buz koy![]()
SaolasınHee gördum sabah
Yaa gecmis olsun
Kolay gelsin canim
Nebilim ben bisey olmus
Geçmiş olsun minnoşaYoktu baktım elini yüzünü kafasına soğuk su tuttum iyi şükür
Saolasın bişey olmadı şükürGeçmiş olsun minnoşa![]()
Geçmiş olsun canımYoktu baktım elini yüzünü kafasına soğuk su tuttum iyi şükür