- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #80.001
Abooo kesin bekledin yazmak icin
80.000
Çok kiloyum anacım karıştırmayın oraları
Abooo kesin bekledin yazmak icin
Baklava açmaya da vaktim yok, sadece yemeye varVaktim yok salata yapmaya gidip bi baklava açayım
Hmmmmmmm tamamÇok kiloyum anacım karıştırmayın oraları
Bende sandimkiÇok kiloyum anacım karıştırmayın oraları
Doğum kilosununn altındayım derkenn hamile kaldığı kilosunumu söylüyor orasını çpzemedimBende sandimki
Hee öyle sanırim ama kaç bilememDoğum kilosununn altındayım derkenn hamile kaldığı kilosunumu söylüyor orasını çpzemedim
Geldim canım
Boyundan omza doğru kas gerilmesi ve ağrı vardı kas sıkışması varmış fisyo terapiye gittim terapist söyledi tlfna bir kaç gün fazla bakmadım canım yarın doktora gidecemBisey vardir olmasa yazardi
Aaaa evet
Ben bugün sadece ortalığı toplayıp süpürdüm ve yemek yaptım başka bişey yapmadım bugün çocuklar okulda dinleniyorum30dk ütü yapıldı
Çok gecmis olsun canimGeldim canım
Boyundan omza doğru kas gerilmesi ve ağrı vardı kas sıkışması varmış fisyo terapiye gittim terapist söyledi tlfna bir kaç gün fazla bakmadım canım yarın doktora gidecem
Olsun oda iş yaBen bugün sadece ortalığı toplayıp süpürdüm ve yemek yaptım başka bişey yapmadım bugün çocuklar okulda dinleniyorum
Ispanaklı baklava ye bol yeşillik kilo yapmazBaklava açmaya da vaktim yok, sadece yemeye var
Sağol canımÇok gecmis olsun canim
Olsun oda iş ya
Şaka la şakaBende sandimki
Tamam ya yaaaa şişkosun bizim gibi yada citossunŞaka la şaka
Ispanaklı keke bile karşıyım, ıspanaklı baklava no
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?