- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #80.301
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acaba toplu tahminimiz mi![]()
Yuh çiko geçti miUyuya kalmışım![]()
Ne sen sor ne ben söyleyeyim, 2kg vermek için yıllarca kendini olumlama çabasıHayır siz gelmeyince sağda solda dolaşmak zorunda kalıyorum
![]()
Ozaman ben hep biseyler yazayim baska yere bakmaNe sen sor ne ben söyleyeyim, 2kg vermek için yıllarca kendini olumlama çabasıHayır siz gelmeyince sağda solda dolaşmak zorunda kalıyorum
![]()
Desene bu ara canın çok sıkıldı bi de bayram varNe sen sor ne ben söyleyeyim, 2kg vermek için yıllarca kendini olumlama çabasıHayır siz gelmeyince sağda solda dolaşmak zorunda kalıyorum
![]()
E biz sana açık açık gel demiştik zatenNe sen sor ne ben söyleyeyim, 2kg vermek için yıllarca kendini olumlama çabasıHayır siz gelmeyince sağda solda dolaşmak zorunda kalıyorum
![]()
Şu an saat 0:20 halen uykum var kaçmadan yatmayı denicemEee gece napcan kız gerci sizin orda saat 01. Miydi
Heee 12.20 ben 1saat fazla atmışimŞu an saat 0:20 halen uykum var kaçmadan yatmayı denicem![]()
Kız 7 yıllık bir süreçti. Başka sayfaları da varmış, okuduğum yetti bana. Şiştim. Baskül almama inadına da ayrıca şiştimAcaba toplu tahminimiz mi![]()

Iyi geceler canimBn kaçar iyi gecelerbebe bi posta uyandı bile
![]()
İyi geceler canımBn kaçar iyi gecelerbebe bi posta uyandı bile
![]()
Sus yeter artık adam nazardan patlayacakArada yapıyor ya onu ama çok arada![]()
Kim yav baskül almiyor arastircam bak simdiKız 7 yıllık bir süreçti. Başka sayfaları da varmış, okuduğum yetti bana. Şiştim. Baskül almama inadına da ayrıca şiştim![]()
Sus yeter artık adam nazardan patlayacak![]()
Bende merak ettimKim yav baskül almiyor arastircam bak simdi![]()