• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamam öyle yapayım bari zaten şunun surasinda ne kaldı cumaya bilmiyorum nasıl eksiye gececem 😏 gidimde yeşil çayımı demliyeyim bari artık ekmekte yok sonrası bayram gelsin baklavalar gitsin etler dolmalar börekler kaptanım napacuu sil baştan inşallah kovulmam 🥺🥺vay arkadaş iki ay geçti hala aynı yerdeyim vurun beni daha ben napim
Yeme 🤓

Ben burun ameliyatı olacagım zaman devlette oldum aynı doktorda kuzenim 3 ay bekledi bende laylaylom bekliyordum anesteziye gelen biri hamile cıkmıs birinin tiroidi vs derken bir anda 2 gun sonra ameliyat oldum ben herkes soktaydı dalga geciyorum sandılar ameliyata cagrıldım diyince aklından gecen oluyor bazen insanın 😅😅
Iste aklima geldi benimde birden bugun😑

Ben burun ameliyatı olacagım zaman devlette oldum aynı doktorda kuzenim 3 ay bekledi bende laylaylom bekliyordum anesteziye gelen biri hamile cıkmıs birinin tiroidi vs derken bir anda 2 gun sonra ameliyat oldum ben herkes soktaydı dalga geciyorum sandılar ameliyata cagrıldım diyince aklından gecen oluyor bazen insanın 😅😅
Burun kemiği egriligindenmi oldun canım sen ameliyatı

Herseye hazırlıklı olmak lazım 😅

Kıkırdak eğriliği canım

Ne dinlenmesi :KK35::KK35:
Bende gittim bu yüzden nefes alamıyorum yatiyoken ama doktor dediki çok başarılı olmuyor yapsakta fayda etmez sen bir rahatlama yaşadın mı canım memnunmusun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X