Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kac kere cevap yazmaya calistim.kitlenir gibi oldu sonra da elime alamadim canim.kusura bqkma❤

Cocuk iyi cok sukur.antibiyotige basladik.kendne geldi.o arada buyuk de ateslendi sukur hafifledi.onun bademcikler alindi ama yerleri aciyormus.hava serin geldi burda,dondurma da oyle cabasi....

Yarin buyugun sinavi var.imtahan dunyasi daha 1. Sinif.
Kayinvalideden toplan cik eve geldik bugun.evde de birsey birakmadiydim boceklenir diye.biz ciktik mi 1 ay falan donmeyiz normalde.pazara gittim birkacsey aldim canim.yemwk hazirliyorum.

Yarin sinav ,sonra kendi annemw gecicek gibiyim.kardesimgiller var onlarla takiliriz biraz. Kaynanacigimin gönlunu yaptik.simdi diger tarafta....ama biliyon mu kimse mutlu olmuyo.herkes diger tarqfta dahacok vakit gecirdik diye sitem ediyor
neyse napalim sukur yol bakanlarimiz var.

Dun menu yazamadim....dikkat edemedim ki...olmuyor ....Ben menu yazmasam da kilo takibi yazsam olur mu.utandim artik.ama temelli biraksam daha kotu olacak...takip etmek istiyorum...napiim kaptancim...

Üzüldum senin adina canim karmaşik birdurum olmus neyseki iyisiniz,cuma bildirim yaparsın 1hafta ara vericez bayramdan dolayi saha sonra bakariz olurmu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…