- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #81.061
Hehe ondanBihter ziyagil gibi demi
Aman be alt üstü 09.15 kadar uyumusumBence de maşallah
Bende cadılar gibi kalkıyorumBu aralar be güzel uyuyorum premses gibi
Ben sabah 7 den beri ayaktayımAman be alt üstü 09.15 kadar uyumusum
Günaydın canımGünaydın herkese
Aman onu ben hep yapıyodum nevar yaniBen sabah 7 den beri ayaktayım
Aaa sende olurmu neden uyusun oBu bebe sanki dün o kadar kosmamis yorulmamis gibi
Günaydın canımGünaydın herkese
Dün yakın arkadaşım eşiyle çok tartışmışlar kız evden ayrıldı çocuklarıyla akşama kadar onlarla uğraştık eşi bizi arayıp durdu ne olur yardım edin gitmesin diye kızı aldık bize getirdik biraz sakinleşsin diye bakalım ne olacak çocuklar çok üzgün ne diycemizide şaşırdık bakalım ne olacakGünaydın hayrolsun inşallah
Hayırlısı olsun canim haklarındaDün yakın arkadaşım eşiyle çok tartışmışlar kız evden ayrıldı çocuklarıyla akşama kadar onlarla uğraştık eşi bizi arayıp durdu ne olur yardım edin gitmesin diye kızı aldık bize getirdik biraz sakinleşsin diye bakalım ne olacak çocuklar çok üzgün ne diycemizide şaşırdık bakalım ne olacak
Canım maşallah zamane bebeleri enerji ile doğuyor sankiBu bebe sanki dün o kadar kosmamis yorulmamis gibi
Ay sabahın köründe uyandıAaa sende olurmu neden uyusun o
AminHayırlısı olsun canim haklarında
Dün yakın arkadaşım eşiyle çok tartışmışlar kız evden ayrıldı çocuklarıyla akşama kadar onlarla uğraştık eşi bizi arayıp durdu ne olur yardım edin gitmesin diye kızı aldık bize getirdik biraz sakinleşsin diye bakalım ne olacak çocuklar çok üzgün ne diycemizide şaşırdık bakalım ne olacak
Ama dün hiç oturmadı sürekli koştu durduCanım maşallah zamane bebeleri enerji ile doğuyor sanki
Afiyet olsun canımDünki menüm
Sabah 2 tane haşlanmış yumurta
Öğle salata yoğurt 23 çatal makarna
23 çatal tavuk
Spor yok
E Elif_Eylul M MissHayaLet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?