- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #81.261
Recaaa ederim sen izlemeBen onu izleyince yiyiesim geliyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Recaaa ederim sen izlemeBen onu izleyince yiyiesim geliyor![]()
Bayramda herkes koronayım diye dışarı çıkmasınEn iyisi sosyallesmemeksu an baska cozum yolu bulamadım
![]()
Benim kocada harikalar yaratiyor belgesel izleyerek dahada öküz oluyorYaa benim koca sanki mutfakta harikalar yaratiyormus gibi mastercef izliyor halbuki yumurta bile kiramaz
Amaaaan ancak bu saatte girebildim kuzu yaa![]()
Ayy 2sene ne güzeldi degilmiBayramda herkes koronayım diye dışarı çıkmasın![]()
He kız kurallar geri gelsinAyy 2sene ne güzeldi degilmi![]()
Tamam izlemiyorum tv acmadım zatenRecaaa ederim sen izleme![]()
bende izliyorum ama çay iciyorum
Lan burda kalkıp gittikten sonra nere cıkmayacanBayramda herkes koronayım diye dışarı çıkmasın![]()
Benim kocada harikalar yaratiyor belgesel izleyerek dahada öküz oluyor![]()
Aferin sana yapınca yaptırırlar bu sefer kek yap değişiklik olsun deOnune koyuluyor hayır diyince savunmaya geciyolar karsılıklı savas ilan edicem
Yaptırdılar diğer bayramlardakendi annem hazır yufkadan yapıtor cok begeniyolar ondan istiyolar bana yaptırıyolar öyleli bir durum
Heee iştee yaaa![]()
Kız ben ne yapayim malzemeyi alıp gelmişler yap dedikten sonra durun size bir kek yapayimAferin sana yapınca yaptırırlar bu sefer kek yap değişiklik olsun de![]()
Evet yeni moda deKız ben ne yapayim malzemeyi alıp gelmişler yap dedikten sonra durun size bir kek yapayim
bayram keki
Evet yeni moda de
![]()
Yol yorgunuyum de bavulu 3 gün yerleştirarefe yırtarsam bayram günü yapılmaz daha diye düşünüyorum
kafamda planlar dönüyor
Yol yorgunuyum de bavulu 3 gün yerleştir![]()
Hee benim akıl zehir gibiTamam izlemiyorum tv acmadım zaten![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lan burda kalkıp gittikten sonra nere cıkmayacan
kahkaha attım nerden geliyor aklına
Haykırdım lennnnBenim kocada harikalar yaratiyor belgesel izleyerek dahada öküz oluyor![]()
Haykırdım lennnn![]()