Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kaptan bi keresinde benim saçlar yandı usturaya vurdurmak zorunda kaldım ay çok komik olmuştu sanki karpuza eşarp bağlanmış gibiydim 🤪🤪🤪 kim görse sende bişey var ama ne diye soruyordu 🤣🤣🤣🤣 akşam yatıcaz eşime diğer odanın camı açık kalmış dedim nerden biliyosun dedi kafama rüzgarı çarpıyo demiştim çok gülmüştü nerden rüzgar esse kafama çarpıyordu🤪🤪🤪

Amin inşallah canım ❤️
:KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:ayyyyyy koptum:KK70:

Menümmm
Sabah
1 tost kaşarlı

Öğlen
1 dilim peynir, zeytin, yarım kepçe çorba, yarım muz

Akşam
1 kepçe sulu köfte

Su çok içemiyorum ya bu ara belki 1 lt olmuştur
Afiyet olsun canım 🥰

Menüm
Kahvaltı 1 yumurta
Bir parça kaşar peyniri
1 çay kaşığı sarelle
Öğlen yarım kepçe nohut
2 bardak ayran
1 parça haşlanmış tavuk göğsü
Akşam türlünün içindeki kabakları seçtim 2 kaşıkta bezelyesinden yedim
2 bardak ayran
Ara 15 tane fındık 2 tane 🥒

Menüm
Kahvaltı 1 yumurta
Bir parça kaşar peyniri
1 çay kaşığı sarelle
Öğlen yarım kepçe nohut
2 bardak ayran
1 parça haşlanmış tavuk göğsü
Akşam türlünün içindeki kabakları seçtim 2 kaşıkta bezelyesinden yedim
2 bardak ayran
Ara 15 tane fındık 2 tane 🥒
Afiyet olsun canım 🥰

Kaptan bi keresinde benim saçlar yandı usturaya vurdurmak zorunda kaldım ay çok komik olmuştu sanki karpuza eşarp bağlanmış gibiydim 🤪🤪🤪 kim görse sende bişey var ama ne diye soruyordu 🤣🤣🤣🤣 akşam yatıcaz eşime diğer odanın camı açık kalmış dedim nerden biliyosun dedi kafama rüzgarı çarpıyo demiştim çok gülmüştü nerden rüzgar esse kafama çarpıyordu🤪🤪🤪

Amin inşallah canım ❤️
Allah seni :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

37dk cardio bitti:ruh::ruh::ruh::ruh:
Maşallah kaptanım ❤️ kaptan kusura kalma verdiğin ödevlerden yapamıyorum emek veriyorsun o kadar ama ben hala çok bitkinim işten gelince yerimden kalkamıyorum 😔😔😔

Maşallah kaptanım ❤️ kaptan kusura kalma verdiğin ödevlerden yapamıyorum emek veriyorsun o kadar ama ben hala çok bitkinim işten gelince yerimden kalkamıyorum 😔😔😔
Olsun canım once sağlık 🌺

Bende çok üzüldüm canım yazik Rabbim sabır versin eşine🤲🏻
Napalım can sağlığı olsun. Üzüldüm de öldürülen doktorun 2 tane kız çocuğu varmış. 😔 Bir hiç uğruna babasız kaldılar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X