• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kaptan bi keresinde benim saçlar yandı usturaya vurdurmak zorunda kaldım ay çok komik olmuştu sanki karpuza eşarp bağlanmış gibiydim 🤪🤪🤪 kim görse sende bişey var ama ne diye soruyordu 🤣🤣🤣🤣 akşam yatıcaz eşime diğer odanın camı açık kalmış dedim nerden biliyosun dedi kafama rüzgarı çarpıyo demiştim çok gülmüştü nerden rüzgar esse kafama çarpıyordu🤪🤪🤪

Amin inşallah canım ❤️
:KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:ayyyyyy koptum:KK70:

Menümmm
Sabah
1 tost kaşarlı

Öğlen
1 dilim peynir, zeytin, yarım kepçe çorba, yarım muz

Akşam
1 kepçe sulu köfte

Su çok içemiyorum ya bu ara belki 1 lt olmuştur
Afiyet olsun canım 🥰

Menüm
Kahvaltı 1 yumurta
Bir parça kaşar peyniri
1 çay kaşığı sarelle
Öğlen yarım kepçe nohut
2 bardak ayran
1 parça haşlanmış tavuk göğsü
Akşam türlünün içindeki kabakları seçtim 2 kaşıkta bezelyesinden yedim
2 bardak ayran
Ara 15 tane fındık 2 tane 🥒

Menüm
Kahvaltı 1 yumurta
Bir parça kaşar peyniri
1 çay kaşığı sarelle
Öğlen yarım kepçe nohut
2 bardak ayran
1 parça haşlanmış tavuk göğsü
Akşam türlünün içindeki kabakları seçtim 2 kaşıkta bezelyesinden yedim
2 bardak ayran
Ara 15 tane fındık 2 tane 🥒
Afiyet olsun canım 🥰

Kaptan bi keresinde benim saçlar yandı usturaya vurdurmak zorunda kaldım ay çok komik olmuştu sanki karpuza eşarp bağlanmış gibiydim 🤪🤪🤪 kim görse sende bişey var ama ne diye soruyordu 🤣🤣🤣🤣 akşam yatıcaz eşime diğer odanın camı açık kalmış dedim nerden biliyosun dedi kafama rüzgarı çarpıyo demiştim çok gülmüştü nerden rüzgar esse kafama çarpıyordu🤪🤪🤪

Amin inşallah canım ❤️
Allah seni :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

37dk cardio bitti:ruh::ruh::ruh::ruh:
Maşallah kaptanım ❤️ kaptan kusura kalma verdiğin ödevlerden yapamıyorum emek veriyorsun o kadar ama ben hala çok bitkinim işten gelince yerimden kalkamıyorum 😔😔😔

Maşallah kaptanım ❤️ kaptan kusura kalma verdiğin ödevlerden yapamıyorum emek veriyorsun o kadar ama ben hala çok bitkinim işten gelince yerimden kalkamıyorum 😔😔😔
Olsun canım once sağlık 🌺

Bende çok üzüldüm canım yazik Rabbim sabır versin eşine🤲🏻
Napalım can sağlığı olsun. Üzüldüm de öldürülen doktorun 2 tane kız çocuğu varmış. 😔 Bir hiç uğruna babasız kaldılar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X