- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #82.661

Demirbaş olaraktan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana mı oğlu gelmemiş mi sen gitseydin orda hazırlardınSabah 6 da kalktım ortalığı toparladım annemler gelecekti kahvaltı hazırladım![]()
Kız kurban kesime gitceklerdi buradan kocam akşam.geksin bizde kahvaltı yapalım gidelim diyince öyle oldu.Sana mı oğlu gelmemiş mi sen gitseydin orda hazırlardın
Günaydın Hepinizin Bayramını En içten Duygularimla Kutluyorum Daha Nice Bayramları Burda Görmek Dilegiyle![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Günaydın, hayırlı bayramlar. Rabb'im daha nice bayramlara eriştirsin![]()
Günaydınn
Kurban bayramımız mübarek olsun![]()
Kurban bayramımız mübarek olsun büyüklerin ellerinden küçüklerin yanaklarından![]()
Günaydın hanımlar iyi bayramlar dilerim![]()
Günaydın hayırlı bayramlar![]()
Günaydın hayırlı bayramlar ❤![]()
Hayırlı bayramalar❤
herkesi öpüyorum
![]()
Günaydın canlarım Rabbim kurbanlarınızı kabul etsin cumleten hayırlı bereketli bol huzurlu bayramlar![]()
Günaydın kızlar bayramımız mübarek olsun![]()
Tatlı yiyen varmı![]()
![]()
Hayırlı bayramlar![]()
Hayırlı bayramlar kızlar![]()
Hayırlı bayramlar güzelliklerCanlarım hepimizin bayramı mubarek kurbanları kabul olsun![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Iyi bayramlar canimHayırlı bayramlar
Sevdikleriniz ile birlikte sağlıklı ve güzel bayramlar geçirmeniz dileğiyle![]()
TamamBundan yapsanıza![]()
Kaydedilme Rekoru Kıran Baklava Cheesecake - Nefis Yemek Tarifleri | Yemek Tarifi, 2022 | Baklava cheesecake, Yemek tarifleri, Yemek
26.Nis.2022 - Kaydedilme Rekoru Kıran Baklava Cheesecake Tarifi nasıl yapılır? 8.737 kişinin defterindeki bu tarifin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.pin.it
![]()
Ooo kaptan ya
Ayy güzelmis ben bunu gördüm daha önceOoo kaptan ya![]()
Afiyet olsun canımTatlı yiyen varmidur
Bn tiramisu yedim milli bayram tatlımız![]()
Afiyet olsunAfiyet olsun canım
2dilim ince baklava yedim baska bisey yemedim![]()
Sağol canımAfiyet olsun
Bnde başka da yemem sanırımsen ne yaptın kadayıflı demiştin yaptın mı
![]()