- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.975
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #83.341
Konu dışında dalga gecmektenGördüm kiz baktım mesajlarına da öyle ban yiyecek bişi de yoktu anlayamadım valla
Önemli olan yoklukta ban yemekGördüm kiz baktım mesajlarına da öyle ban yiyecek bişi de yoktu anlayamadım valla
Benim 2 gün telefon hic cekmedi yedim kafayıBunlar kaptanı göremeyince hepsi lop lop ete bağlanmış
Heee geldim bisey yazicaktim ama yazmayim simdigene giderim
İyi geceler bebeler
Iyi geceler kizlar şarjim 9 bende yatayim
İyi gecelerİyi geceler herkese
Kötü olmuş kuzum.neyseki geçti şükürAyyyhh bir sac tavadır tutturmuslardır ya da alimunyum tencerede daha tatlı oluyormuseltim düdüklüde yaptı cok güzel pişti bir kere yedik öyle ona da tatsız olmus dediler
Ay öyle olunca gıcık oluyorumBenim 2 gün telefon hic cekmedi yedim kafayı
Şükür canımKötü olmuş kuzum.neyseki geçti şükür
Benimde inanılmaz canım sıkıldıAy öyle olunca gıcık oluyorum
Az önce serdim geldimAy valla bugün astım sabah tekrar asacağım
Don atlet yolladım almadın mı bacum bir tarafını üşütme diye gönderdiydimBana yollasaydiniz
Kapıdan geri yollamıslarAz önce serdim geldim
Don atlet yolladım almadın mı bacum bir tarafını üşütme diye gönderdiydim
Oh afiyet olsun yarın devamkeBen 6 dilim ev baklavası ile bayramı bitirdimbugün son iki dilim yedim yeter her zaman bulamiyoruz sonuçta bayramdan bayrama
Aha böleDavullu zurnalı karşılama yakışır maphus çıkışı
aaa nedenKapıdan geri yollamıslar
Ben birinci gün bayram yaptım ikinci gün kızların gönlü olsun diye avm ye gittik oyun parkına dün misafirim vardı bugün de dip köşe temizlik yaptım yatak odasını kaldırdım kerem yıllık izine çıktı cumartesi tatile gidiyoruz gitmeden yatak odasını boyayacağız inşaallah canım ben de böyle
Günaydın canimGünaydıııınnnn
Günaydıııınnnn
GünaydınGünaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?