- 8 Eylül 2016
- 3.314
- 8.923
- 158
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #83.901
Eskilerde çok vardı ama gidiyorlar tek tek. Yeni nesil düzgün sövemiyor bile.Allahım buda deli çıktı![]()
güneş görmemis laflarmi istiyosun sen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eskilerde çok vardı ama gidiyorlar tek tek. Yeni nesil düzgün sövemiyor bile.Allahım buda deli çıktı![]()
güneş görmemis laflarmi istiyosun sen
Yok söyledim inanSen söyledin haa inanmam![]()
![]()
Yenilerin agzi bozukEskilerde çok vardı ama gidiyorlar tek tek. Yeni nesil düzgün sövemiyor bile.
Tahmin edebiliyorumHee whatsapta birde gorsen pardon duysan![]()
BenÖğlen kızla 2 saat uyumuşum![]()
![]()
Şimdi kim uyicak![]()
Allah seni manzara gözümde canlandıO gün kocama dedim, üstüne fil sıçsın, altında kal. Ne diyon be dedi. Süper değil mi dedim, yeni öğrendim![]()
Daha fenaydı, anneannecim hiç acımazdıYenilerin agzi bozukeskiler bozukmuyduki
![]()
Aboooo iyi ki gömüyorum pardon duymuyorum yoksa böleHee whatsapta birde gorsen pardon duysan![]()
Aboooo iyi ki gömüyorum pardon duymuyorum yoksa bölekalırım
![]()
Yan yattın mı bağdaş kurup?Öğlen kızla 2 saat uyumuşum![]()
![]()
Şimdi kim uyicak![]()
Tabii yaaa yanına yandaş ariyosun normal gün olsa iyi geceler deyip yatarsin diyilmi çakalllUyuyana kadar beraber takılırız burda![]()
Aynen
RahatmışYan yattın mı bağdaş kurup?
Amaan sen bakma bana heran iyi geceler yaza bilirim yineTabii yaaa yanına yandaş ariyosun normal gün olsa iyi geceler deyip yatarsin diyilmi çakalll![]()
Yatağı yan çeviripRahatmışama yan değilya düz yatdım
yan nasıl yapayım
![]()
O gün kocama dedim, üstüne fil sıçsın, altında kal. Ne diyon be dedi. Süper değil mi dedim, yeni öğrendim![]()
BenÖğlen kızla 2 saat uyumuşum![]()
![]()
Şimdi kim uyicak![]()