- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #84.381
Evet tut şu ağzinıKız o ecel terlerini döküp cips yemek de sınava gece gündüz çalışıp kopya çekmek gibi bir sey
O kadar uğraşmışsın tut şu ağzını demi
TamamKoltuktan at kendini
Kimsenin kilosunuda tutmucam bundan sonraÜzülme kız hepsi tıpıs tıpıs dönecek
Bebitolar artık birer canavaritobebitolar nasıl
Beni beni bitterininKimsenin kilosunuda tutmucam bundan sonra
Acıma vur başkanım yirsemEvet tut şu ağzinı
Eee buraya uğrarsan ne yediginı görürüm ama uğramazsan ne bilim cipsmi yiyosunAcıma vur başkanım yirsem
Mezun olduk diye de ayrıcalık yok bağa
AllahımBebitolar artık birer canavarito
Sorma bittom ya yürümeye başladılar şimdi annemde köydeyim bi de içeri girmek istemiyorlar sabahtan akşama kadar bahçede kedi köpek peşinde koşuyorlar
Hayvanlar telef oldu benim kuduzlar yüzünden mahalleli şikayetçi
Kimse bir şey de diyemiyor yüzüme geçen bi tanesi komşunun domateslerini yolmuş ay nasıl mahcup oldum anlatamam
Sen nasılsın küçük kız nasıl oğlan neler yapıyor?
Başladınız mı ek gıdaya nasıl gidiyor?
Başkanım ben menü paylaşayım ama beni listeye katmasan olur mu peki?Eee buraya uğrarsan ne yediginı görürüm ama uğramazsan ne bilim cipsmi yiyosun
Ozaman sen sohbete gelBaşkanım ben menü paylaşayım ama beni listeye katmasan olur mu peki?
Liste tutma işi çok detay bi iş kimsenin hakkına girmek istemiyorum senin vaktinden de çalmak istemiyorum
Her gün düzenli paylaşamayabilirim ondan yani
Aaa geçmiş olsun şimdi nasıl iyi mi?Allahımdomatesleri yolmayan olur mu kudursunlar eve gidince eve tıkanacaklar bu yaşlar tam kedi köpek peşinde koşma zamanı
Geçen bnmki bile kedi gördü nerdeyse bebek arabasından atacaktı kendini çıkarıp kedinin peşinde gezdik
Oğlan ergenus takılıyorek gıdaya başladık sorunlu ilerliyor ağzını aha böyle yapıyor açmıyor zar zor iki kaşık kafasına ağzına giriyor
Bayram öncesi idrar yolu enfeksiyonu olmuştu o ara zorlamadım artık ufak ufak aç bırakarak ısrar ediyorum
Du gidem çayımı alamOzaman sen sohbete gel
İyi iyi haftaya tekrar bi tahlil vercez bakalımAaa geçmiş olsun şimdi nasıl iyi mi?
Kızlarda daha çok oluyor enfeksiyon ya bezler mi tetikliyor ne yapıyor anlamadım rüzgar esse idrar yolu enfeksiyonu
Blw denedin mi hic sen mi veriyorsun?
Ağzını açmayan bebeler blw daha rahat oluyor diye biliyorum en azından sabrın tükenmiyor
Sür eline pureyi saç baş yer gök ooohh
Günaydın kuzumGünaydın
Günaydın canımGünaydın
GünaydınGunaydinlar
GünaydınGüünaaydınn
Günaydın canımGünaydın kizlar
Hoşgeldin canımHellooğğ napiyonuz kız
Günaydın canımGünaydın ben menü yazmayı unuttum dün ya
İyi canım sagol birşeyi yok şükürM MissHayaLet cocuun parmagi nasil
Yapma etme dur sakin olKimsenin kilosunuda tutmucam bundan sonra
Menu yazmasin kimse,sadece kilo bildirimi alcam bu saatten sonra yani keyfi keder paylasim yapilıyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?