Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bebitolar nasıl
Bebitolar artık birer canavarito
Sorma bittom ya yürümeye başladılar şimdi annemde köydeyim bi de içeri girmek istemiyorlar sabahtan akşama kadar bahçede kedi köpek peşinde koşuyorlar
Hayvanlar telef oldu benim kuduzlar yüzünden mahalleli şikayetçi
Kimse bir şey de diyemiyor yüzüme geçen bi tanesi komşunun domateslerini yolmuş ay nasıl mahcup oldum anlatamam

Sen nasılsın küçük kız nasıl oğlan neler yapıyor?
Başladınız mı ek gıdaya nasıl gidiyor?

Allahım domatesleri yolmayan olur mu kudursunlar eve gidince eve tıkanacaklar bu yaşlar tam kedi köpek peşinde koşma zamanı
Geçen bnmki bile kedi gördü nerdeyse bebek arabasından atacaktı kendini çıkarıp kedinin peşinde gezdik
Oğlan ergenus takılıyor ek gıdaya başladık sorunlu ilerliyor ağzını aha böyle yapıyor açmıyor zar zor iki kaşık kafasına ağzına giriyor
Bayram öncesi idrar yolu enfeksiyonu olmuştu o ara zorlamadım artık ufak ufak aç bırakarak ısrar ediyorum

Eee buraya uğrarsan ne yediginı görürüm ama uğramazsan ne bilim cipsmi yiyosun
Başkanım ben menü paylaşayım ama beni listeye katmasan olur mu peki?
Liste tutma işi çok detay bi iş kimsenin hakkına girmek istemiyorum senin vaktinden de çalmak istemiyorum
Her gün düzenli paylaşamayabilirim ondan yani

Ozaman sen sohbete gel

Aaa geçmiş olsun şimdi nasıl iyi mi?
Kızlarda daha çok oluyor enfeksiyon ya bezler mi tetikliyor ne yapıyor anlamadım rüzgar esse idrar yolu enfeksiyonu
Blw denedin mi hic sen mi veriyorsun?
Ağzını açmayan bebeler blw daha rahat oluyor diye biliyorum en azından sabrın tükenmiyor
Sür eline pureyi saç baş yer gök ooohh

İyi iyi haftaya tekrar bi tahlil vercez bakalım
Sorma ya senden genetik diyo dr enfeksiyon
Blw mi yaa Bn ona katlanamıyorum erik havuç salatalık eline veriyorumda yemeğe hazır değilim
Yavaş yavaş ya bn kıza ya kız bana uyum sağlıcak

Günaydın kuzum
Günaydın canım
Günaydın
Günaydın
Günaydın kizlar
Günaydın canım
Hellooğğ napiyonuz kız
Hoşgeldin canım sen napiyorsun
Günaydın ben menü yazmayı unuttum dün ya
Günaydın canım
İyi canım sagol birşeyi yok şükür

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…