- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #84.581
Bazı bölgeye göre tepe bazı yere göre çukur oluyorHerkes de tepede
Bir kaç yer açtığım halde bende hiç bir şey olmuyorBnde karşılıklı cAm açamıyorum ev uçuyorbi yer açık gün boyu camlar kapalıydı düşün
TmmEn iyisi herkes dağılsın yatsın,yaaa regli olun gelin yada gelmeyin
Iyi geceler canim gecmis olsunİyi gecelergeceden beri ince ince baş ağrım var sanırım adet öncesi belirtiler
TeşekkürlerIyi geceler canim gecmis olsun
TamamEn iyisi herkes dağılsın yatsın,yaaa regli olun gelin yada gelmeyin
Aa sendemiİyi gecelergeceden beri ince ince baş ağrım var sanırım adet öncesi belirtiler
Valla bana sorarsan yok geçen sene geçirdim böyle değildi daha agriliydi asi oldum ama belki de çivit oldum bilmiyomHaydaaa covit varmiki ya
Saol kuzuGeçmiş olsun
Aşı olman bişey değiştirmiyor ki aşılı olanlarda çoğunlukta oluyorValla bana sorarsan yok geçen sene geçirdim böyle değildi daha agriliydi asi oldum ama belki de çivit oldum bilmiyom
Iyi geceler canimTamam bende gideyimiyi geceler muck muck
6-7 günmvar 1 hafta önceden Bnm belirtiler geliyor özellikle baş ağrısıAa sendemi
Benimde gelecek hafta6-7 günmvar 1 hafta önceden Bnm belirtiler geliyor özellikle baş ağrısı
Asıyla alakası yok ki asıdan 1 ay sonra oldumAşı olman bişey değiştirmiyor ki aşılı olanlarda çoğunlukta oluyor
Son varyant olabilir
Bn aşısızım 3 kere oldum
Bende 3-4 gün önceden gekiyor sivilce sinir minir6-7 günmvar 1 hafta önceden Bnm belirtiler geliyor özellikle baş ağrısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?