- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #84.741
Direk hayır dedi nasıl bir duygu anlatamamaa aaaÇok tabi bak duygularını bile anlatamiyor
Tabi kac gun olduSağol bizde çok özledik birbirimizi
SEn yarin de bari ablamın carsamba diyetisyen randevusu varmıs,Senden gizli geliyor galiba
Sana an duygularini gizliyorDirek hayır dedi nasıl bir duygu anlatamamaa aaa
Direk hayır dedi nasıl bir duygu anlatamamaa aaa
Kim gelsin bizle tatileSEn yarin de bari ablamın carsamba diyetisyen randevusu varmıs,
Doktordan haber gelmezse ona soylucem gelirse gelsin bizle tatile eylul gezsin de
Ben randevunu söylerimSEn yarin de bari ablamın carsamba diyetisyen randevusu varmıs,
Doktordan haber gelmezse ona soylucem gelirse gelsin bizle tatile eylul gezsin de
Lan anneme de ablama dicem deKim gelsin bizle tatile
Ya tamam onu laf arasında söylerim sen karıştırma şimdiLan anneme de ablama dicem de
Tamam bilsin bana gelmesin simdi kalmaya falanYa tamam onu laf arasında söylerim sen karıştırma şimdi
Yok bizim burda çarşambayı pardon pazarı sel aldıKiz sizin ordadami pazar geziliyor
Derim ben ona öyle laf açılmış gibi yaparım ablam diyetisyene gidecekmiş bakalım napacak diye ağzından lafı alırımTamam bilsin bana gelmesin simdi kalmaya falan
Bende pazara gitmedim bu hafta domatesci gelirse kapıya alayım bariYok bizim burda çarşambayı pardon pazarı sel aldı
Sen işi bitir sana güveniyorumDerim ben ona öyle laf açılmış gibi yaparım ablam diyetisyene gidecekmiş bakalım napacak diye ağzından lafı alırım
Havalardan sanırım ya öyle önemli bişey yokHayırdır inşallah canım
Merak etmeSen işi bitir sana güveniyorum
Surati nasil olur acabaMerak etmedeniz işini de Osman ablamı çağırdı diyip kocama atcam
Aman iyi bişey olmasındaHavalardan sanırım ya öyle önemli bişey yok
Kız ben pazar günü diyom sen pazara gitmedim diyon hatlar karıştıBende pazara gitmedim bu hafta domatesci gelirse kapıya alayım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?