- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #84.901
Heee vala yataktan kalkarsam tartı da sıraValla gelen gelir gelmeyen kendi bilir
Yuhh valla ne kadar kalpazansinHeee vala yataktan kalkarsam tartı da sıra
Evet maalesef sağlık problemlerinden dolayı evde değildim kayinbabam hastahaendeydi onunla ugrastik üç gündür kilo bildirimimi yapayım 79.9 bugün E Elif_Eylul M MissHayaLet
Bir uyumusum esimin gidişini bile hatırlamıyorumYuhh valla ne kadar kalpazansin
Çok gecmis olsun canim acil sifalar diliyorum,daha iyimi simdi sorun varmiEvet maalesef sağlık problemlerinden dolayı evde değildim kayinbabam hastahaendeydi onunla ugrastik üç gündür kilo bildirimimi yapayım 79.9 bugün
YuhBir uyumusum esimin gidişini bile hatırlamıyorum
Teşekkür ederim cnm ses teli kanseri operasyon geçirdiÇok gecmis olsun canim acil sifalar diliyorum,daha iyimi simdi sorun varmi
Eksidesin tebrikler
Ayyy Rabbim şafi isminle şifa versin insaAllah çok üzüldüm şuandaTeşekkür ederim cnm ses teli kanseri operasyon geçirdi
Rabb'im ya Şafi ismiyle sifalandırsın inşallaahhTeşekkür ederim cnm ses teli kanseri operasyon geçirdi
Oh oh neguzel
26 Agustosta yıllık izne cıkcak esim o zamana kadar 66-65 görmem lazımOh oh neguzel
Hırs senin göbek adın26 Agustosta yıllık izne cıkcak esim o zamana kadar 66-65 görmem lazımbasarıcaz inşallah hırslı döndüm
Evet bütün aile yıkıldık..Ayyy Rabbim şafi isminle şifa versin insaAllah çok üzüldüm şuanda
Ama çok şükür ilk evresindeymisEvet bütün aile yıkıldık..
Bnce bu olmalı
Çok geçmiş olsun inşallah iyileşir tez zamandaTeşekkür ederim cnm ses teli kanseri operasyon geçirdi
Yok ya yapınca iyi gidiyorHırs senin göbek adın
Desemde inanma
Allah safi ismiyle şifa versin inşallahAma çok şükür ilk evresindeymis
Kaptanım vallahi vakit olmuyo aha bugün yeni oturdum kız hasta oğlan hasta rezildik çok şükür bugün daha iyiler aksatma bundan sonra kusuruma bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?