- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #85.041
Afiyet olsun canımE Elif_Eylul
Sabah soğan kvurmasi yoğurtlu
Sucuklu yumurta
Zeytin peynir
Domates salata
Üç dilim ekmek
Tahin pekmez 2 Tk
Akşam
Bir tabak taze fasulye
Bir kase yoğurt
Aynen canım sagolHacişşşkkoomm hoşgeldinne sans varmıs sizde hayırlıssı olsun
Dedı allah var adam ama eşim sinirle kabul etmediO nasıl bi şey temizlik boşa mı yaptın masrafını karşılasın
Teşekkür ederim kaptanım şimdi misafirim gitti ya buguun yarından itibaren gene devam inşallahAfiyet olsun canım
69 geliyor cuma günü benceTeşekkür ederim kaptanım şimdi misafirim gitti ya buguun yarından itibaren gene devam inşallah
Zaten hiç abartmadim misafirim varkende yani bide benn herkesten daha çok yerdim sahip cikabiliyormusum kendime o yüzden umutlandim göreceğim umudum var69 geliyor cuma günü bence
Afiyet olsun Allah kabul etsin hayır yapanlarında hayrını nasıl sevindirmisler cocuklariCami avlusunda gezerken lokma arabasi vardi bizim bıdıklara çifter cifter vermisler paketlerle lokma sevincle geliyor bizimki anne minnak.minnak yapmışlar yasasin
Daha önce öyle yapmiyordun degilmi,onlardan cok sen yiyordunZaten hiç abartmadim misafirim varkende yani bide benn herkesten daha çok yerdim sahip cikabiliyormusum kendime o yüzden umutlandim göreceğim umudum var
Sagol canim amin insaAllahAfiyet olsun Allah kabul etsin hayır yapanlarında hayrını nasıl sevindirmisler cocuklari
Evet misafirim geldiği zaman alaaaahh napim misafir geldi deyip yaptıklarının hepsinden bir güzel yiyodum şimdi sadece bana göre olanları yiyorumDaha önce öyle yapmiyordun degilmi,onlardan cok sen yiyordun
BEnce alıstın artık nerden nereye geldim diye düşünüp birdaha yapmazsin kararinda gidersin,önüne koyduklarinda bundan sonra ona gore yersinEvet misafirim geldiği zaman alaaaahh napim misafir geldi deyip yaptıklarının hepsinden bir güzel yiyodum şimdi sadece bana göre olanları yiyorumtabikide hepten diyet yapıyorum denemez pilavı makarnayı yedim hep ama ölçülü o yüzden diyorum makus talihimi yendim gibime geliyor
Evet döveriz sanırımTamam bir birinizi döverseniz rahatlarsınlz
ŞaşırmadımAnnem yarın geliyor ve kalacakmış
Doktora gitcem.dedigim halde
Nerden atayim kendimiŞaşırmadım
Yermi beniBadem fena haa bak dikkat et
Bu defa değişiklik yap sandalyeden atNerden atayim kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?