- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #85.541
OoooAlışveriş bitti
Yolculuk ne zmn anneye söylediniz miEvde ne var ne yok kızartıp buzluğa atiyorum gelene kadar mındar olmasin diye
Patlicanlar itinayla kizartilip atıldı
Biberler kizartılip atıldı
Kabaklar kızartılip atildi
Zıkkimlansinlar diye köfte yogrulcak
Zıkkımlansinlar diye et kavrulcak
Cumartesi sabahı kısmetseYolculuk ne zmn anneye söylediniz mi
İyi Bnde gelim demedi
Yolculuk ne zmn anneye söylediniz mi
İyi Bnde gelim demedi
Cumartesi sabahı kısmetse
Sağol canım inşallahKazasız belasız gidin gelin inşallah
Ben dedim tamam git sende kafa dinle dedi ayaklarini göm dedi iyi gelir dediYolculuk ne zmn anneye söylediniz mi
İyi Bnde gelim demedi
Ben dedim tamam git sende kafa dinle dedi ayaklarini göm dedi iyi gelir dedi
Emin mi dediklerindenBen dedim tamam git sende kafa dinle dedi ayaklarini göm dedi iyi gelir dedi
Bence degilEmin mi dediklerinden
Zıkkımlansınlar deme kız iyilik sende kalsın yaEvde ne var ne yok kızartıp buzluğa atiyorum gelene kadar mındar olmasin diye
Evet katiliyorum sana sonuna kadar kiloluyken bile ben sacimi basimi yapar kilolarimi kapatan kiyafetlerimi giyer cikardim cok mutlu olurdum ozguvenim sonsuzdu. taki densizin ve gorgusuz birinin cikip ahaaa fil mi geliyor demesi ve benim bunuduymamla butun hayatim altusoldu. Aynaya bakip bu benim bedenim kimseyi ilgilendirmez diyen biriydim. Kadinlar her bedende guzeldir. Ister zayif ister kilolu yetrki kendine bakabilmeyi,kendini sevebilmeyi bilmeli kendini seven bedeninide sever. Simdi zayifim 65 kiloya geldim sukurler olsun ama kolayda olmadi. Ben rahatsizligimdan dolayi kilo verdim yoksa yemek yemege aşık bir kadindim ben rahatsizlanip doktor kilo ver demeseydi bedenimle mutlu mesut yasiyordum. Kadin herbedende guzeldir gormesini bakmasini bilmeli. SevgilerKilolu olmak sağliksiz evet ne olursa olsun estetik boyutu bir yana.
Ama hem kilolu hem bakimsiz olmak en kötüsü .Ne şişman ama kendine özen gösteren kadınlar var.
Abooo cok eglenin kız aman gittiginize değsinCumartesi sabahı kısmetse
Giderken ayrı hazırlan gelince ayrı dagınıklıkEvde ne var ne yok kızartıp buzluğa atiyorum gelene kadar mındar olmasin diye
Çok eglenicez 4cocuk 2kadin 1 adamAbooo cok eglenin kız aman gittiginize değsin
Oglana tembihledim makinalari gösterdimGiderken ayrı hazırlan gelince ayrı dagınıklık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?