- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #8.561
Valla bir sen bir cikoKim ben mi
Ay Allah'ım ya arada bak sen yine de topalliyor mu diye yara olduysaAnamın kuşu bende uzun zamandir,ayagini kafesin teline sokmus cirpiniyor bende dedim neoluyor oyun yapıyor sandim karsidan bakiyorum yanina gideyim dedim sıkıstirmiş salak ayagini5dk cebellestim bisey olmadan çıkartayim diye,cikarttim sonra saldim ucsun diye topallamaya basladi sonra korktum bisey olcak diye,sonra rahatladim ucup kondu yurumeye basladi
Antika isteAy Allah'ım ya arada bak sen yine de topalliyor mu diye yara olduysa
Anamin dogum gunu yakinda yeriz ya bizde
Emanetin canı az olurmuş abla annen nerde ki kuşu sen deYaaa ama emanet kuş gözum gibi bakiyorum bide dedim bisey olcak korktum
Ilk o başlattıValla bir sen bir ciko
Erkek kardesim hastalandi canim zature olmus cigerlerinde yara cikmis nerdeyse 15gun olcak hastanede cikartirlar bugun yarin annemde orda bu pazar gelicekEmanetin canı az olurmuş abla annen nerde ki kuşu sen de
Ilk o başlattı
Geçmiş olsun canımErkek kardesim hastalandi canim zature olmus cigerlerinde yara cikmis nerdeyse 15gun olcak hastanede cikartirlar bugun yarin annemde orda bu pazar gelicek
Anamı bulursak yerizAnamin dogum gunu yakinda yeriz ya bizde
Spordan o spordanEv işleri bitmiyo
Kollarım bacaklarım tutmuyo
G.tümün üstüne oturamıyomSpordan o spordan
Sağol canımGeçmiş olsun canım
Dün ben oyleydim durmadan 1saat yapinca çarpıldımG.tümün üstüne oturamıyom
Aaaa çok geçmiş olsun abla covid mi oldu kardeşinErkek kardesim hastalandi canim zature olmus cigerlerinde yara cikmis nerdeyse 15gun olcak hastanede cikartirlar bugun yarin annemde orda bu pazar gelicek
Aaa bide ablama gider ordanAnamı bulursak yeriz
Dün ben oyleydim durmadan 1saat yapinca çarpıldım
Sagol canim yok covit hic gecirmedi zatureden kaynakli yara olmus cigerlerdinde simdi gecti ama kaninda mikrop varmis onu gecirmeye calisiyolarAaaa çok geçmiş olsun abla covid mi oldu kardeşin
Tas gibisin artik desenebende bende . Gece taş gibi uyuyamadım tabiki kızlar uyumadı yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?