- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #8.781
Kizlar oturtamadi biturlu esini takip edip etiketlemeyi oyuzden bu hafta bir serbest spor yapsinlarda haftaya konusuruz neler yapalimHımm daha sonra devamı olacak mı kaptanım ben de eşleşmek isterim.
Aaa bu süper olur işte rekabete bayılıyorum .2haftadir 2kisiyi eslestirdik diger kizlara karsi,
Cuma gunu encok kim kilo verirse o kazandi yuzdesiyle
İnşAllah canımHoşbulduk canımm birbirimize mukayyet olacağız ve bu işi bitireceğiz ben inanıyorum inşallah
Kaptanım bunu yeni gördüm çok üzüldüm çok çok geçmişler olsun. Allah acil şifalar versin.Erkek kardesim hastalandi canim zature olmus cigerlerinde yara cikmis nerdeyse 15gun olcak hastanede cikartirlar bugun yarin annemde orda bu pazar gelicek
Sagol canimKaptanım bunu yeni gördüm çok üzüldüm çok çok geçmişler olsun. Allah acil şifalar versin.
Olsun canım çocuklar durmuyor bende ara veriyorum
Olur kaptanellam sen nasıl istersen yeni gelen arkadaslar var onlar da adapte olur
Kizlarda gelsin bir istiyolarmiOlur kaptanellam sen nasıl istersen yeni gelen arkadaslar var onlar da adapte olur
Canımcım hoşgeldinOlsun can sağlığı olsun inşAllah. Rabbim bağışlasın
Hoşgeldin canım . Bende yeni geldim . Gazamız mübarek olsun inşAllah.
Nw oluyo kaptan anlamadımKizlarda gelsin bir istiyolarmi2 3 kisiyle olmuyorda
Hoşgeldin KuzumHımm daha sonra devamı olacak mı kaptanım ben de eşleşmek isterim.
Olur canım isternirse yaparız.Kizlarda gelsin bir istiyolarmi2 3 kisiyle olmuyorda
Maşallah baya çabuk öğrenmişin burayıNowzaradan'a bayılıyorum. Seyretmeyen varsa şiddetle tavsiye ederim "Ağır yaşamlar"
2li kapisma yaptik 2haftadir,Nw oluyo kaptan anlamadım
Hoşbuldum Matruskacımm canım.. Enerjin nasıl güzel anlatamam çok memnun oldum.Hoşgeldin Kuzum
Anladım canım2li kapisma yaptik 2haftadir,
1tane es seciyosun misal beni sectin diger kizlarda eslesti o senin esin kankin oluyor,onu menude etiket yapip kontrol ediyosun motive ediyosunuz birbirinizi,sonra diger cuma geldiginde kilo yuzdesiyle digerlerini gecmeye caliyorlar
Kuzum benimki sürekli evdeyiz bu aralar sanırım sıkılıyor iyice sardı banaOlsun canım çocuklar durmuyor bende ara veriyorum
Eee nedersinAnladım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?