• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kaç kilosun bizi takip ederek ne kadar gitti
Mart'ta 50'ye çıkmıştım. Normalde 48 görünce başlardım, bu sefer biraz salladım. Başladım işte. İki ayda 7 kg gitti. Sonra dişle ilgili ufak bir operasyon oldu. 4 günde de 2 kg öyle gitti. Sonra işte 41 42 arası gidiyorum.

birthday-cake.gif

Doğum günün kutlu olsun canım he bu nine gibi mutlu nice yaslara 😆💙

karamel Latte karamel Latte
karamel Latte karamel Latte 😁😁😁

Mart'ta 50'ye çıkmıştım. Normalde 48 görünce başlardım, bu sefer biraz salladım. Başladım işte. İki ayda 7 kg gitti. Sonra dişle ilgili ufak bir operasyon oldu. 4 günde de 2 kg öyle gitti. Sonra işte 41 42 arası gidiyorum.
Boy kaç ki 41-42 kg mi ya 😂
bnm ayak no 40-41 :ıslık:

:oha:41 kilomusun

Ohaaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X