Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben burdayım burdayimda akşama ne yiyecuk ne kadar yiyecuk stres yapıyorum karnım açıktı 😂şuan kendimi çok motive hissediyorum ama akşam ezanı okununca bana bı haller oluyo resmen dönüşüyorum😂😂sundanda birazcık bundan da birazcık yarın başlarım bugün artık geçti vesaire vesaire 🙈🙈bu akşam öyle olmayacak söz 😁😁

Ben burdayım burdayimda akşama ne yiyecuk ne kadar yiyecuk stres yapıyorum karnım açıktı 😂şuan kendimi çok motive hissediyorum ama akşam ezanı okununca bana bı haller oluyo resmen dönüşüyorum😂😂sundanda birazcık bundan da birazcık yarın başlarım bugün artık geçti vesaire vesaire 🙈🙈bu akşam öyle olmayacak söz 😁😁
Benden bir tane daha varmış 😂😂😂

M MissHayaLet aşkımsu işte burada puani ne yapacağım 😅
Screenshot_20220212-145835_Health.jpg

Bence herşeyden iki kaşık tabağına ekle salata yapıyorsan salatayı bir kase yiyebilirsin pilavll ve makarna 3 kaşığı geçmesin yemek kaşığı ile ölçüm yap.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X