- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #99.581
Tünaydın canimTünaydın kızlar
Eşime sabah kahvaltı hazirlayinca tereyağ ve bal konusunda durduramiyorum kendimi. Bu sabah da bir parça helva yedim mesela. Ben kahvaltimi 12.00 13.00 de yapıyorum aslında. Onun kahvaltısına, kızımın cicibebesine sulanmasam iyi olacak. Ama yapamıyorum işteAfiyet olsun canım
Genel olarak baktığında çok degil ama,tereyağı,bal,recel,fistik ezmesi,cicibebe yerine daha doyurucu seyler yiyebilirdin
DeğilmisinAyy Allahım hâlaa iyi kadin diyor
Başım dönüyor yorgun hissediyorum onun içinHayırdır niye veriyorsun tahlil
Bırak kızının kahvaltısını göz dikmeEşime sabah kahvaltı hazirlayinca tereyağ ve bal konusunda durduramiyorum kendimi. Bu sabah da bir parça helva yedim mesela. Ben kahvaltimi 12.00 13.00 de yapıyorum aslında. Onun kahvaltısına, kızımın cicibebesine sulanmasam iyi olacak. Ama yapamıyorum işte
GünaydınGünaydınn
Günaydın benle eş olduğu nasılda belli bakGünaydın yorgun uykusuz bırsekılde
GünaydınGünaydın kızlar
Çocuöun rızkını niye yiyonEşime sabah kahvaltı hazirlayinca tereyağ ve bal konusunda durduramiyorum kendimi. Bu sabah da bir parça helva yedim mesela. Ben kahvaltimi 12.00 13.00 de yapıyorum aslında. Onun kahvaltısına, kızımın cicibebesine sulanmasam iyi olacak. Ama yapamıyorum işte
TünaydınTünaydın kızlar
Yok vermedim bir ay önce acile gitmiştim alerjim yüzünden orda yapmışlar benim haberim yokG Gokyuzu_kadar verdinmi kan
Ne zaman çıkacak sonuçlar.? İnşallah önemli birşey yoktur
Değilmisin
Başım dönüyor yorgun hissediyorum onun için
Geçmiş olsun Rabbim şifa versin İnşallah bulursunTünaydın
Yok vermedim bir ay önce acile gitmiştim alerjim yüzünden orda yapmışlar benim haberim yok
Sadece kanda enfeksiyona bakmışlardı başka birşey dememişlerdi ama genel tahlil yapmışlar
Demirim çok düşükmüş birde paratroid değerin çok kötü dedi genel cerraha yönlendirdi şimdi sıra bulana aşk olsun
Yiyorum
Sağlık ocağı paratroid testi yapmıyomuş kuzum o değeri görünce burası olmaz hastaneye gidiceksin dedi yorgun olmam halsiz hissetmem ondan kaynaklıymış daha başka sıkıntılarda oluşturur dedi bakalımNe zaman çıkacak sonuçlar.? İnşallah önemli birşey yoktur
Seninki ne yapar bilmemde benimki yorgun
Sağolasın canımGeçmiş olsun Rabbim şifa versin İnşallah bulursun
Gecmis olsun canimTünaydın
Yok vermedim bir ay önce acile gitmiştim alerjim yüzünden orda yapmışlar benim haberim yok
Sadece kanda enfeksiyona bakmışlardı başka birşey dememişlerdi ama genel tahlil yapmışlar
Demirim çok düşükmüş birde paratroid değerin çok kötü dedi genel cerraha yönlendirdi şimdi sıra bulana aşk olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?