- 20 Temmuz 2022
- 2.204
- 11.706
- 138
- 43
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #100.141
Allah Allah hiç göstermiyorsun. Bende tereyağlı fıstıklı baklava etkisi yapıyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah seniAllah Allah hiç göstermiyorsun. Bende tereyağlı fıstıklı baklava etkisi yapıyorsun![]()
Dün menü paylaştın mıAllah Allah hiç göstermiyorsun. Bende tereyağlı fıstıklı baklava etkisi yapıyorsun![]()
Şimdi gördümSlm kızlar bugünkü menüm
Sabah 1 dilim ekmek 1 sahanda yumurta domates salatalık peynir 3 4 zeytin
Öğle ton balıklı salata limonata
Akşam tavuk sote limonata 1 dilim ekmek
Şu 4litre
Nescafe içerim
M MissHayaLet E Elif_Eylul B BitterCikilata
Tövbe tövbeSinegin ısırmadıği tek yer g..t deligimsaydim 20taneyi gecik kocaman üstü kan tutmus gibi
Allah seni![]()
bitane doktor geldide buraya o dedi
![]()
Ayy kız görsen ilk defa böyle oldumTövbe tövbe![]()
Bana da suratsız derler ama halbuki güller açar yüzümdeAmannnnn takma her söyleneni. Banada cadı diyorlar halbuki bol şerbetli diğer dudağı gibiyim![]()
Yok ya taksam burda olmazdim bak onlar yok ben burdayimAmannnnn takma her söyleneni. Banada cadı diyorlar halbuki bol şerbetli diğer dudağı gibiyim![]()
Sesinde iyi idare ederBana da suratsız derler ama halbuki güller açar yüzümde@Elif_Eylul

DemiSesinde iyi idare eder![]()
Yok ya taksam burda olmazdim bak onlar yok ben burdayim
Senden cadılık sezmedim ama
Bence senin şekerin gelmiş regli den gözün başka bakıyor olabilirAllah Allah hiç göstermiyorsun. Bende tereyağlı fıstıklı baklava etkisi yapıyorsun![]()
Amam takma bosver herkes 4 4lük sanırim hayattaOooo sen gel kaynanama, görümcelere sor valla anlatırken 2kg çekirdek yerler![]()
Ayy kız görsen ilk defa böyle oldum![]()
Bence senin şekerin gelmiş regli den gözün başka bakıyor olabilir![]()
Bu ben
Evet bak sen ben degilBu ben![]()
Amam takma bosver herkes 4 4lük sanırim hayatta