- 17 Kasım 2020
- 3.501
- 17.199
- 158
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #100.281
H sini silmişler bağıyım yanıLan manyak kızan
Hasanin selami var hangi hasan filerosan eeeee h nerde lan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
H sini silmişler bağıyım yanıLan manyak kızan
Hasanin selami var hangi hasan filerosan eeeee h nerde lan
Heee bok Allah aşkına espri yapma bak bugun persembe yarin yogun birgunH sini silmişler bağıyım yanı![]()

Ne var yarın bnmm haberim yok haaa yarın bnm kocam gelecekHeee bok Allah aşkına espri yapma bak bugun persembe yarin yogun birgun![]()
Aman git spora gözünü seveyimVlla bugun dınleneyım dedım hemen dınlendım kalkıp spor yapıyım barı![]()
Ahh canım ya geçmiş olsun ıyımısın peki sımdı
Neyden haberin yok neyden heeeeNe var yarın bnmm haberim yok haaa yarın bnm kocam gelecek![]()
Cok cok gecmiş olsunCanım çok şiddetli başım ağrıyordu omirilikte sezaryen yerim açılmış BOS sıvısı (beyin omurilik sıvısı) boşalmış ameliyatla yama yapıldı sırttan. 2 operasyonda 30 40 kere giriş çıkış yapıldı ayaklarda sinirlerde yıpranma oldu Yeni yeni açılıyor bacaklarım
Kovuyormusun beniAman git spora gözünü seveyim![]()
Espri yapmıcaksan takılKovuyormusun beni![]()
Dikkat etcem artık yerim ama dozundaSeversin kek üstüne cikolata×2 kazandın daha nolsun
Espri yapmıcaksan takıl![]()
Vlla ne var yarın be bilmiyom benNeyden haberin yok neyden heeee
Ayyy gecmis olsun canim nasil oluyor ya![]()
Spora git tamamVlla ne var yarın be bilmiyom ben![]()

Cok cok gecmiş olsunAllah korumus olabilecek en tehlikeli sey olmus
![]()
Ha cuma ondan mı diyorsun tartı günü bn eksideyim merak etmeSpora git tamam![]()
Öyle tabiiAynen canım hayatin tadını çıkartmak lazım 1 dakikada değişebiliyor yaşantımız.
Dikkat et kuzum herseyden önce sağlık cok üzüldüm şimdi iyiysen cok şükürAynen canım hayatin tadını çıkartmak lazım 1 dakikada değişebiliyor yaşantımız.