- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #101.621
Bereketli olsun canım ağız tadıyla yemeyi nasip etsin rabbim inşallahYaptım oldu inşallah
Ben burdayım canım sıkılıyoreeAman beee ben geldim herkes puff
Allah razı olsun canım amiinn inşallahBereketli olsun canım ağız tadıyla yemeyi nasip etsin rabbim inşallah
Ben burdayım canım sıkılıyoree
Tamam canimKızlar telefonum bozulmustu giremedim işyerinde de bilgisayarımda internet yoktu ordan da giriş yapamadım kk ya kusura bakmayın
E Elif_Eylul carsamba günü diyetisyen gunumdü 56.2 çıktım o gün
Günaydın canımGünaydın
GünaydınGünaydın
Kızzz hava soğudu gibii sabahları buz gibi oluyo ne sıcağiO kadar sıcak ki yatarken sürekli terledigim icin uyuyamadım
GünaydınnnGünaydın
Ay ne soguması nem %90 daKızzz hava soğudu gibii sabahları buz gibi oluyo ne sıcaği
Oyyy ne nemmiş orda bu sene hava çok fenaydı zaten gündüzleri halada öyle hiç boyle değildi nefret ettimm heryerim su akıyo resmenn yataktan su gibi uyanıyo çarşaf ıslanıyorum hep degişmekten helak oldum omrum.bitti sankiAy ne soguması nem %90 daterlemekten uyuyamadım
3 balkon kapısı var normalde ceryan yapardı duramazdık kapılar carpardı bir gıdımcık esmiyoooOyyy ne nemmiş orda bu sene hava çok fenaydı zaten gündüzleri halada öyle hiç boyle değildi nefret ettimm heryerim su akıyo resmenn yataktan su gibi uyanıyo çarşaf ıslanıyorum hep degişmekten helak oldum omrum.bitti sanki
Ay ben de sevmem tat alamıyorum hiç ondanPringles sevilmez mii bee yemiyorsan bana gönderseydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?