- 22 Mayıs 2022
- 5.453
- 30.273
- 463
- 42
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #102.321
Kolay gelsin ağız tadıyla yiyinKaynanamla birlikte tarhana işine girdik 10 kilo hamur yoğurdum şimdi yorgunum sen nasılsın.
BencedeGene kimsecikler yok
Soğan kürü iyi geliyor dene bi istersenDoğru düzgün regl olamadım. Sadece çok hafif lekelenme tarzı kanamam oldu. Ellerim ayaklarım şiş. Bir öneriniz olur mu?? Baktım normalde 1 hafta süren regl 3. Günde bitti abdest aldım ama şişlikten perişanım
Adını duyduğumda ürktüm daha önce de. Tadı nasıl tüketilebilir gibi miSoğan kürü iyi geliyor dene bi istersen
Anlatılmaz tadılırAdını duyduğumda ürktüm daha önce de. Tadı nasıl tüketilebilir gibi mi
İnşallah olurSikayet bölümüne yazsaydiniz belki bir sonuc olurdu.
Ilık içersen sorun yok sakın soğuk içmeAdını duyduğumda ürktüm daha önce de. Tadı nasıl tüketilebilir gibi mi
Tamam, evde soğan yoktu alıp yapayım en kısa zamandaIlık içersen sorun yok sakın soğuk içme
Sorma 2 aydır zar zor buldum randevune sinir bozucular ya
Bazen de ağrı kesici söktürüyor eğer kesmiyorsa seni deneyebilirsinTamam, evde soğan yoktu alıp yapayım en kısa zamanda
Bazen de ağrı kesici söktürüyor eğer kesmiyorsa seni deneyebilirsinTamam, evde soğan yoktu alıp yapayım en kısa zamanda
Keske bekleseydinSorma 2 aydır zar zor buldum randevu
Bencede
Ben girmiyorum diye hep bunlarGene kimsecikler yok
Ama 1 saat yemek molası +10 dk öncesi 20 dk sonrasıKeske bekleseydin
kötü olmuş artık randevu almanın da bir değeri yok maalesefAma 1 saat yemek molası +10 dk öncesi 20 dk sonrası
Zaten uzmanlar yok asistana bırakmışlarkötü olmuş artık randevu almanın da bir değeri yok maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?