- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #102.381
Allah'tan kv ye görümce gelemicek gibii inşallah yarabbel aleminÖne yorgun aplayı at kv görünce elti ne varsa sohbet etsinsen ye iç gez
Aaa noldu yorgun aplaa az önce beni de götür diyordun yaaa
Bugün tarlada dedim benim kocaya bak bu tarladan Bugün 8kasa çıkacak dedim o yok okadar dedi,tamam dedim cikarsa 100tl alirim evde dedim aldim hehe
Maksat sohbet muhabbetBenden alsınlar heveslerini o da rahat etsin hemiiii
Bayıltsin kv yi dimeMaksat sohbet muhabbet
Hey maşallahBugün tarlada dedim benim kocaya bak bu tarladan Bugün 8kasa çıkacak dedim o yok okadar dedi,tamam dedim cikarsa 100tl alirim evde dedim aldim hehe
SohbettenBayıltsin kv yi dime
Yok ya görümcem gelmesin pesimize birşey istemem kv de sorun yok inşallahBayıltsin kv yi dime
Ben balık burcuyum hehe hislerHey maşallah
Bi dahakine daha fazla koy oetayaBugün tarlada dedim benim kocaya bak bu tarladan Bugün 8kasa çıkacak dedim o yok okadar dedi,tamam dedim cikarsa 100tl alirim evde dedim aldim hehe
Yooooh ben öylesine şeetmiştimAllah'tan kv ye görümce gelemicek gibii inşallah yarabbel alemin
Aaa noldu yorgun aplaa az önce beni de götür diyordun yaaa
DimiiiiiiMaksat sohbet muhabbet
Heeeç onumu istiiinBayıltsin kv yi dime
Kıymalı patates şehriye pilavı cacık karpuzAaaa bugün ni yimik yaptin
Canım kusura bakma yazamadım dünden beri yatılı misafir vardı çok yogundum dün menü yazamadımaminebusra nerdesin
Bi dahakine daha fazla koy oetaya
Yooooh ben öylesine şeetmiştim
Anladim canimCanım kusura bakma yazamadım dünden beri yatılı misafir vardı çok yogundum dün menü yazamadım
Bugün tartıldım 89.950 geldim birdaha 90 li rakamları görmemek dileğiyle
Memnun oldum oğlakBen de oğlak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?