- 21 Aralık 2016
- 9.033
- 41.402
- 548
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #102.601
Günaydin 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde ayak parmagımı ısırmıslar baska yer kalmamıs gibiKız bizde elden geçirmiş benim bacaklarda kızın belinde kolunda var ş...fsizler en ulaşılmaz yeri seçiyor![]()
Günaydın canımGünaydın kızlar![]()
Günaydın canımGünaydin![]()
Sineklerden şaşırdıBenimde ayak parmagımı ısırmıslar baska yer kalmamıs gibi![]()
Günaydın canımGünaydın canım![]()
Sineklerden şaşırdı
Günaydın canım![]()
Günaydın kızlar![]()
Bende kahvesiz ayılamadım bugün
Günaydınlar güzel kadınlar![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sürekli yıkıyor musun her yaptıgındaBebik altını doldurmusyıkadım giydirdim şimdi uyku vakti
![]()
Bende kahvesiz ayılamadım bugün
Günaydınlar güzel kadınlar![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Günaydın kızlar![]()
Azmin iraden daim olsun, tebrik ederim siziGünaydın kızlarbugün çok güzel bir adım attım ve sigarayı bıraktım
bugün bütün herşeyi sıfırladım herşeye yeniden başladım enerjimiz bol haftamız güzel olsun
![]()
Günaydın hayırlı sabahlar![]()
Günayydddıınnbir serinlik gelmiş Allah'ım şükürler olsun
![]()
Günaydın![]()
Günaydınn![]()
Günaydın hanımlar![]()
Günaydın kızlarkahvaltı modu çocukları doyurdum şimdi bende sıra
![]()
Günaydın kızlar![]()
Günaydın kızlarGünaydin![]()
Günaydın canım senin adina sevindimGünaydın kızlarbugün çok güzel bir adım attım ve sigarayı bıraktım
bugün bütün herşeyi sıfırladım herşeye yeniden başladım enerjimiz bol haftamız güzel olsun
![]()

Ciddi misinTünaydın kızlar .. YA şöyle hem çocuklu hemde öğlene kadar yatan anneler varya korkunç özeniyorum. Benim alt kat hala uyuyor 2 çocuklu. Benimkiler sabah 6 da uyanıyor. Benim cimcime yatağından cöö diye bağırıyor uyanıyim diye. Dün annem dediki.. o bağırsın sen gözlerini yum o da baktı sen uyanmıyorsun tekrar yatar dedi. Bu sabah yine kurulmuş saat gibi 6 da cööö dedi. Ben hiç açmadım gözlerimi. 3.cööö den sonra kafama emziğini fırlattı![]()