- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #103.061
SirkelimiBen de bu saate kadar iyi gittim ,cocuklarim önumde kurabiye cips meyve suyu yedi ictiben sütlü kahve ve bir orta boy elma yedim. 2 isirik da cips onda da tadina baktim. Oglan tadi degisik diyordu , sirkeli almisim.
Hayır sorun o degil,yağmur yağyor o babasinla gitcekmisKizla ilgilenecek kimse yok mu
Bagardı kıza alamam seni şimşek cakiyor dedi basti aglamayi 1 saat resmen şiştiGöndereydin arkasından sessizce
Üşütmüşün sen bi çorba içYatıyorum yemek yapacak hal bile yokbeynimin arkası uyusuyor sanki terliyorum bir yandan
Yoohh vala alakası yok
Ben yeni geldim nere gittiniz gelin çabukGene kimse kalmamış
Nedenki acabaSağ Göz kapağım seyriyor ama alt tarafida icine giriyor nedenki
Afiyet olsun canım
Oku biraz eline gözüne sürSağ Göz kapağım seyriyor ama alt tarafida icine giriyor nedenki
Ayy nebilim bu aralar hersey üstüste geliyorNedenki acaba
OkuyimOku biraz eline gözüne sür
Okurum okuturumda canim,sabahtan beri 5dk bir seyiriyor cidden sinirim bozulduFiliz cidden oku kendinle çocuklara milletin gözü kurşun gibi
Sinir oldukçada daha çoğalırOkurum okuturumda canim,sabahtan beri 5dk bir seyiriyor cidden sinirim bozuldu
Burralardayim cocuklari eve götürmeye ikna ettim tren bekliyoruz. Daha eve gidince yemek yapilacak ,camasir katlanacak serilecek , ev süpürülecek.Gene kimse kalmamış
Bir dus alsan rahatlatit biraz.Sağ Göz kapağım seyriyor ama alt tarafida icine giriyor nedenki
Belirsizlik insani yipratiyor ,sabrini tüketiyor.Ayy nebilim bu aralar hersey üstüste geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?