- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #103.201
Cidden kız esin falan gelirse söyle, yada gelirsenizAslında yakın sayılırız hem yardım edem hem incir yiyem demiiii 1 sepeteee 1 beneeee
Gök gürlüyor şimşek çakıyor
Hadi yine iyisinizYağmur yağıyor
Afiyet olsun canımİyi akşamlar
Bugünki menüm
Sabah: haşlanmış yumurta, domates, yeşil zeytin
Öğlen : yeşil mercimek yemeği
Akşam: popeyes xl menü
Gece: alkollü mojito
Sapıttım ama akşam için planımız olduğunu bilmiyodum. Bilsem tek öğün akşam yerdimE Elif_Eylul
Nufusuna alsana beniYani üstüme bitane tarla var ama koca ölürse dahada zengin olcam,hadi senide görürüm
Yok yaa o kadar olmaz ayrıca bu kadar cabuk nasıl tartıda belli oluyor anlamıyorum yaBiliyorum pazartesi artı 1kiloya eklenen artı 2kilo
Bana da kenardan kıyıdan bişi şoförün olurumYani üstüme bitane tarla var ama koca ölürse dahada zengin olcam,hadi senide görürüm
Anammm Allah yardımcın olsun kaptanım kolay değil valla babaminda kirazlari var bizde ona gidiyoruz olgunlaşınca minik minik bitmiyo daKiz dedim ya tarlaya gidiyoruz sabah 6dan saat 11 12ye kadar incir topluyoruz
Nufusuna alsana beni
Yok yaa o kadar olmaz ayrıca bu kadar cabuk nasıl tartıda belli oluyor anlamıyorum ya
Tamam alırim ama kocamın ölmesi sartBana da kenardan kıyıdan bişi şoförün olurum
Sagol canim 2gün gitmeyiz yagmur çok yagyorAnammm Allah yardımcın olsun kaptanım kolay değil valla babaminda kirazlari var bizde ona gidiyoruz olgunlaşınca minik minik bitmiyo da
Allah gecinden versin yaTamam alırim ama kocamın ölmesi sart
Ben hazırlıyorum top tüfek fare ilaci zehir ne varsaHalledeeriiizz
DelüüüüüüHalledeeriiizz
Şaka tabi kiBen hazırlıyorum top tüfek fare ilaci zehir ne varsa
Vakti zamani beni önden yollamakAllah gecinden versin yavakti zamanı gelince artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?