- 21 Aralık 2016
- 9.033
- 41.402
- 548
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #103.361
Yillardir bir sifa diye bekledik ama yok maalesef , sifasini gectim hastalik gittikce ilerledi ilerliyor da . Normalde inancli biriyim ama bazen niye diyorum.Rabbim şifa versin inşallah
Sagolasin kaptancigim normalde kabak yiyecektim hazirdi da ama patlican kebabi olunca dayanamadim.Afiyet olsun canım
Bazen evet oluyordu şuan bebeden olmuyor amaKizlar sizin de yatakta saatlerce uyumak icin gozunuz kapali beklediginiz oluyor mu? Boyle olunca neler yapiyorsunuz.?
Benim su günlerde uyku problemim var. Cay aldim insallah faydasi olur.
Ben sağa sola dönerim,uyumayinca digerodaya giderim ama gene uyuyamamKizlar sizin de yatakta saatlerce uyumak icin gozunuz kapali beklediginiz oluyor mu? Boyle olunca neler yapiyorsunuz.?
Benim su günlerde uyku problemim var. Cay aldim insallah faydasi olur.
Geçmiş olsun inşallah birşey olmamıştırGün aymadi desem yeri kızım yataktan düştü kafası şişti acile getirdim film için bekliyorum
CifdimiyaaAma misk kedisine kahve cegirdegi yedirtip mictirip kahve yapiyorlar. Cok pahaliya da satiyorlar.
Rabbim yardımcınız olsunGüanydin
Kizi sabah krese biraktik oglanla , sonra da markete gittik geldik.
Dun bir film izledim oyle kolay kolay film izlemem ,izledim mi beni etkiler filmler.
Engelli bir adamla genc bir bayan arasinda geciyor. Ama adam sonra ötenazi yapyirtti kendine.Benim abimle bir ablam engelli. Ablam yine iyi ,abim artik yerde bile sürünemiyor. Vucudu gittikce kücülüyor. Simdi de sekeri cikmis.
Film beni cok etkiledi. Zaten abimden dolayi moral kirilligim vardi gece de uyuyamadim.
Hayat cok garip gercekten.
Geçmiş olsun canımGün aymadi desem yeri kızım yataktan düştü kafası şişti acile getirdim film için bekliyorum
Rabbim sabrını versinGüanydin
Kizi sabah krese biraktik oglanla , sonra da markete gittik geldik.
Dun bir film izledim oyle kolay kolay film izlemem ,izledim mi beni etkiler filmler.
Engelli bir adamla genc bir bayan arasinda geciyor. Ama adam sonra ötenazi yapyirtti kendine.Benim abimle bir ablam engelli. Ablam yine iyi ,abim artik yerde bile sürünemiyor. Vucudu gittikce kücülüyor. Simdi de sekeri cikmis.
Film beni cok etkiledi. Zaten abimden dolayi moral kirilligim vardi gece de uyuyamadim.
Hayat cok garip gercekten.
İmtihan dünyası canım zor ama sizin sınavınızda bu demekkiYillardir bir sifa diye bekledik ama yok maalesef , sifasini gectim hastalik gittikce ilerledi ilerliyor da . Normalde inancli biriyim ama bazen niye diyorum.
You tobe yaz bekgeselleri var.Cifdimiyaa
Geçmiş olsunMidem kalktı yaa
Hadi bakalım bizde yağıyorYagmur dindi ben tarlaya
Hicte gitmek istemeyen benHadi bakalım bizde yağıyor
Çamurda zor oluyor incir toplamasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?