- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #105.481
He bana da tahanin oğlunu dedi sende görmedim telefon elime almadım deAksam mesaj atmis mesajini açmadim,görüntülü aradi açmadım arayim simdi
Akşam aramista ben görmedim dün çok gitti internet sürekli donduAksam mesaj atmis mesajini açmadim,görüntülü aradi açmadım arayim simdi
He bana da tahanin oğlunu dedi sende görmedim telefon elime almadım de
He de geç canım insanın çok diyeceği şey varda susalım boşver.Oyle dicem valla cok ciddi derece moralim bozuk bu ara
Hatice ablada geziyorHe de geç canım insanın çok diyeceği şey varda susalım boşver.
Haberim yok sabah aradı pazara gitcem dedi domates alıp sos yapacakmisHatice ablada geziyor
Simdi aradim haticede tıkınıyolarHaberim yok sabah aradı pazara gitcem dedi domates alıp sos yapacakmis
Bahçe beni benden alıcak bu hafta
Ayyy bağ bahçe bize uzak olsun artikBahçe beni benden alıcak bu haftayoğunum bu günlerde doktora gidicem, kızın kimliğini çıkartdırıcaz bunlar bize hep uzak yerlerde o yüzden diyete adapte olamam diye katılmadım . Bahçedeyim şuanda mola verdim
Bende hap ictim yeminle kolum kalmiyorGülmeye bile mecalim yok o derece
Maşallah abla nice güzel yıllara24
Çiklat oğluşun nasıl
Eşim hiçte öyle düşünmüyorAyyy bağ bahçe bize uzak olsun artik
Kolay gelsin canımBahçe beni benden alıcak bu haftayoğunum bu günlerde doktora gidicem, kızın kimliğini çıkartdırıcaz bunlar bize hep uzak yerlerde o yüzden diyete adapte olamam diye katılmadım . Bahçedeyim şuanda mola verdim
Benimkide bu sene boktan gitti incirler hâlaaa incir toplucakEşim hiçte öyle düşünmüyor
Kilo yok sporlaM MissHayaLet kaptanım kilo bildirimine göre mi kazanan belli olacak yoksa sadece bol spor mu
Kilo için birşey yazılmadı canım spor olacakM MissHayaLet kaptanım kilo bildirimine göre mi kazanan belli olacak yoksa sadece bol spor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?