- 21 Aralık 2016
- 8.987
- 41.330
- 548
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #106.201
Patlican yemegini cok severim ama önce firinda yaglayip biraz kizartip yapincaYemek mi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Patlican yemegini cok severim ama önce firinda yaglayip biraz kizartip yapincaYemek mi![]()
Deseydin anne bunlar hep ayakta kalmışlar diyeOturtma![]()
İcsin De biran önce düzelsin insallah
Insallah canimAy inşallah geçer ya![]()
Bende öyle severim canım ama en közdePatlican yemegini cok severim ama önce firinda yaglayip biraz kizartip yapinca
Ne yaaaaYaaa off![]()
Oturtmayi ben yagda kizartırım firinda sevmemPatlican yemegini cok severim ama önce firinda yaglayip biraz kizartip yapinca
Komik kadinNe yaaaa![]()
Sem2024 nerdesin
Geçmiş olsun canımKuzum kafam çatlıyor midem bulanıyor 2 parol içtim fayda etmedi . Arkadan matkap vuruyor sanki.
Geçmiş olsun canımKuzum kafam çatlıyor midem bulanıyor 2 parol içtim fayda etmedi . Arkadan matkap vuruyor sanki.
Senin kıç büyük mü yavAnam patlicanlari kıçım kadar kocaman doğramıs halka halka simdi caktirmadan küçültüp pisirdim![]()
Patlıcan kadarmışSenin kıç büyük mü yav![]()
Geçmiş olsun canım
Afiyet olsun canımSağol canım . hep sinüzit tarzı olurdu şakaklarda gözlerde ama son 1 aydır kafamın arkasından vuruyor tansiyon mu acaba doktora gidicem.
Dünkü menüm
Sabah 1 tane Yumurtalı ekmek domates çay
Öğle kızılcık komposto 2 3 kaşık bulgur domates çorbası
Akşam domates çorbası beyaz peynirli kıvırcık salata 1.5 dilim ekmek
Şu 4litre