Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hangi salatayı seviyorsan salata yap bolca
Tavuklu, bulgurlu, ton balıklı, yada semiz otu
Ben seçecek olsam tavuklu yaparım tavuğu tost makinasında yağsız kızart jülyen doğranmış lekilde, patlıcanı közle sarımsak katıp ez tabağa koy üstüne közkediğin tavukları koy birazda pul biber at hımmm😍

Valla en kısa yol kayısı çayı 🤣
Oh oh afiyetle yenir😍

Herkesi tebrik ediyorum 🥰
Ben dereceye girememisim yazıklar olsun🙄🙈

Evet dün okula gittim uğradım veliler sıra sıra olmuş çocuğunu bekliodu🤭 bizden geçti onlar ahhhh.. Bizde 3 geçtik gazamız mübarek olsun. Dersler ödevler 🙄

Ben börülce yapicam ilk defa yiyeceğim yaza girdiğimden beri hep makarna pilav yediğim için malum ne zamandır diyettesin

Ben bol su içince çıkıyorum ama tabi bazen bunyeler değişiklik gösterebiliyor. Bide yeşil biber yada kırmızı biber bence bağırsak çok iyi çalıştırıyor her kahvaltıda ve her akşam yemeğinin yanında yemelisin😊
He ya hepsi kapının önüne yigiliyor adım atacak yer kalmıyor sinir oluyorum

He ya hepsi kapının önüne yigiliyor adım atacak yer kalmıyor sinir oluyorum
Hepsi endiselide onun önüne geçilmiyor. Fakat bilmiyorlarkii böyle daha zorlastiriyorlar herseyi. Çocukta zorlanıyor bu sefer

Hepsi endiselide onun önüne geçilmiyor. Fakat bilmiyorlarkii böyle daha zorlastiriyorlar herseyi. Çocukta zorlanıyor bu sefer
Boşuna endiseleniyorlar zaten görünüyorlar bahçede öğretmenler başlarında sanırsın şeytan taşlamaya gelmişler kapi önünde bi bağırıp çağırıs😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X