Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geldim eve anam eylülle oynuyor suratli falan,kahvalti masasini hazirladim sadece suyu ısitmış😵‍💫
Güya sana destek 😢
Sabit olmanda guzel😘

Afiyet olsun canım 😘

Eksin çok güzel canım tebrikler😘

Tebrikler canim eksin cok guzel😘

Aaa ben şok ne guzel eksi bu tebrikler😘

Neyse tatilde yedin sorun yok😘

Seninde yediklerin tırmalamış😘

Haftaya atarsin artıyı 😘

Sabit olmanda güzel yemene rağmen,menulerini bundan sonra eksiksiz yazarmisin😘
Evet kaptanım fazla çıkıcam diye bekliyordum🫣
Aksam biraz öhöh yapiyordu,Sabah biseymi oldu dedim bogazlarim aciyor dedi,hap falan verdim,dedim ıhlamur yapayimmi yok dedi
Geldik bisey hazir degil surati asık
Sanki gelmese senin için daha iyi olcak gibi en azından ona takılmaz kafan

Güya sana destek 😢

Evet kaptanım fazla çıkıcam diye bekliyordum🫣

Sanki gelmese senin için daha iyi olcak gibi en azından ona takılmaz kafan
Beni üzerek bana destek oldu doğru 😌
Insanoglu yaranamaz hiçbirzaman,ne dedik ne söyledik anlamadim,cocuk gibiler resmen,arkadasinla mesajlaşıp konuşuyor fisfıs sonra annem toz oldu

Eksi gelen herkesi tebrik ediyorum :KK68:
Ye,dengele,zayifla
:spor::spor::spor:
Başlangıç Kilogeçen
Cuma.
güncel
Kilo
verilen
Kilo
Hedef
Kilo
@Pandora2791.583.283.6+0.480
B BitterCikilata 100.893.795.5+1.890
K Klassklasik 74.968.5068.0-0.565
@kittenlove74.268.968.9sabit60
G Gokyuzu_kadar 80.075.975.9sabit65
@ozlemblc71.2067.7566.0-1.7563
@Orjinalanne1102.5095.395.10-0.290
@suspushanimcim72.371.067.2-3.865
@Eddaak78.578.777.0-1 770
@Yine_yeni_yeniden88.587.586.0-1.565
Gurbettt42 Gurbettt42 64.964.963.6-1.360
aminebusra aminebusra 90.1590.1590.15-️1.185
Kaptanım eline sağlık rabbim razı olsun ❤️
Gitti canim simdi giyinipte ne oldugunu bilmiyorum
Sıkma canını bende de seninkinin modelinden var 🤣dün gene annemle konuştum moralimi yerle bir etti bu kez evdekilerde üzülüyor akşam eşim neyin var rengin solmuş genemi onlara canını sıktın dedi oturduk baya konuştuk artık üzülmemeye çalışıcam. Filiz sende takma sıkmada canını ne yapalım bizimkilerde böyle🤷

Kaptanım eline sağlık rabbim razı olsun ❤️

Sıkma canını bende de seninkinin modelinden var 🤣dün gene annemle konuştum moralimi yerle bir etti bu kez evdekilerde üzülüyor akşam eşim neyin var rengin solmuş genemi onlara canını sıktın dedi oturduk baya konuştuk artık üzülmemeye çalışıcam. Filiz sende takma sıkmada canını ne yapalım bizimkilerde böyle🤷
Rica ederim canım 🥰

Hepsi degisik insan yemin ederim milletin anneleri cocuklari icin herseyi yapar,biri bisey dese o lafo kapatir,bizimki birbirine sokucak nerdeyse,ona gider beni anlatir,bana gelir onu anlatir

Beni üzerek bana destek oldu doğru 😌
Insanoglu yaranamaz hiçbirzaman,ne dedik ne söyledik anlamadim,cocuk gibiler resmen,arkadasinla mesajlaşıp konuşuyor fisfıs sonra annem toz oldu
Bak ne yaoarsak yapalım yaranamayız böyleler değişmiyorlar görmüyorlarda bizim çabamızı

Rica ederim canım 🥰

Hepsi degisik insan yemin ederim milletin anneleri cocuklari icin herseyi yapar,biri bisey dese o lafo kapatir,bizimki birbirine sokucak nerdeyse,ona gider beni anlatir,bana gelir onu anlatir
Anaaaaa aynı benimki ya gıııııııııı yoksam bunlar bacı falanmı senin deden hiç tokata gelmişmi acep bi araştırsanya :skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X