- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #107.561
Bu arada sen 57.5 mi oldun lanHadi inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada sen 57.5 mi oldun lanHadi inşallah![]()
Bu arada sen 57.5 mi oldun lan
Oooo o kaç zamandan kalma![]()
Heee ozaman 60tl olmuşsundurŞimdi kaçım bilmiyorum yarın tartılırım![]()
Evett hersey para bu zamanda60 tl mi![]()
Abla ben de evliligimin ilk 4 senesi beyaz esyalarimi hep Profilo kullandim gayet de memnundum.Heee benimki profilo![]()
Bende severim bu markayiAbla ben de evliligimin ilk 4 senesi beyaz esyalarimi hep Profilo kullandim gayet de memnundum.
Hatta suan hala annemler kullaniyor.Bende severim bu markayi
Camasir profilo,buzdolabı vestel ama nefret ettim,bulasik arcelik oda guzel
Afiyet olsun canimAbla 19 da kekik cayinin yaninda bir armut yedim. Yarin kilomu kurstan gelince atsam olur mu?
Suan yine sislik ve wc sorunum var yedigim pizzalar hala midem de dusunAfiyet olsun canim
Tamam canim sorun yok
Iyi geceler canimBen derse geciyorum ,herkese iyi geceler simdiden.
Yarin kurs var sabah erken uyanmaliyim.
Bnm bulaşık ve buzdolabı Vestel gayet memnunun temiz yıkıyor bulaşık çamaşırda Vestel idi bozuldu Bosch aldım yeniyiBende severim bu markayi
Camasir profilo,buzdolabı vestel ama nefret ettim,bulasik arcelik oda guzel
Vestelin yetkili servisini beğenmedim ben,artist artist davrandi gelip sikayet ettik bidaha gelmesin diye aldilar hemen,sen ne biliyosun da konusuyosun gibi bisey dedi benimkine,2kere buzdolabi kapagi degisti biseye yaramadi,Bnm bulaşık ve buzdolabı Vestel gayet memnunun temiz yıkıyor bulaşık çamaşırda Vestel idi bozuldu Bosch aldım yeniyi
Ohoh neguzelYarın okul var miniğimle abiyi okula götürecez
Halay çeke çeke eve gelcem sonra