- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #108.181
Bizde birlikte tarlaya gidiyoruz misal şuanda o yemek yedi yatti tv karşısına ben ortalik toplucam camasir asçam süpürge yapcam cocugu uyutcamHosgeldiniz
Esin yogun falan calisiyorsa bisey diyemem ama bizimki yogun calismiyor. Ben ilk tanistigimizda ev islerini yapar misin yardim eder misin diye sormustum. Benim icin en önemli kriterlerden biriydi.
Sk disini verme caniniz , az kaldi.Ben bittim artık yaaaa amaaa çok yoruldum
Ben reklam anladim yaaKız estetik diyir bu opera diyir
Hoşgeldiniz bende yeni başladık umarım bu sefer olurDiğer takım?
Ya aynı hikayenin figıranlarıyız işte
Oldukça kilo alıp oldukça tombiş hisseden ve kilo vermek isteyen bir hatunum..
Destek ve yarış kısmısı da bu işi kolaylaştırıyor.
Hepimiz hedeflerimize kolayca ulaşalım temennisi ile bismillah diyorum
Yüzüm oldu arabın şeyi gibiSk disini verme caniniz , az kaldi.
Yoğun çalışmasına yoğun çalışıyor ama yani bu kadarda olmaz yani söylenmekden bıktım artık söylenmiyorumHosgeldiniz
Esin yogun falan calisiyorsa bisey diyemem ama bizimki yogun calismiyor. Ben ilk tanistigimizda ev islerini yapar misin yardim eder misin diye sormustum. Benim icin en önemli kriterlerden biriydi.
Eve gidince yükleyeyim ya , reklamlar bezdirdi beni.Opera yükle canim reklamsiz kullanirsin
Kiz ben reklama dikkat cekmek istedim sen ne anladin. Yoksa sen mi yag aldirmak istiyorsunYağ aldırmakmı istiyorsun?
Kiz ben reklami kastettim Aklimdan komsum estetik yaptirmis dedim reklamda cikinca sasirdim.Kız estetik diyir bu opera diyir
Reklami dedim zaten.Ben reklam anladim yaa
Ahaaa benimki iste yerdeki oyuncaga bir tekme taaaa öte baştan ben aliyorumYoğun çalışmasına yoğun çalışıyor ama yani bu kadarda olmaz yani söylenmekden bıktım artık söylenmiyorumhiç birşey yapmıyor hiçç birşey ayağına değen takılan birşey oldumu itdirip yoluna devam ediyor eğilip alayım yokk . Burnu düşer Allah korusun ben sormadım kafama tüküreyim
Ben reklam anladim iste ama susak zehra estetik anlamisEve gidince yükleyeyim ya , reklamlar bezdirdi beni.
Kiz ben reklama dikkat cekmek istedim sen ne anladin. Yoksa sen mi yag aldirmak istiyorsun
Kiz ben reklami kastettim Aklimdan komsum estetik yaptirmis dedim reklamda cikinca sasirdim.
Reklami dedim zaten.Estetikle isim olmaz.
Sen peelinge ekimde başla işin bitince. derin hasasslaşır hergünde güneşe çıkıyorsun daha kötü olurYüzüm oldu arabın şeyi gibikollarim hergece ovulmaktan pert durumda kıçım desen yer görmüyor
Heee bende öyle yapayim diyordumSen peelinge ekimde başla işin bitince. derin hasasslaşır hergünde güneşe çıkıyorsun daha kötü olurgibime geldi
Heeee aklımdaydı derken düşünüyorsun anladım sorryEve gidince yükleyeyim ya , reklamlar bezdirdi beni.
Kiz ben reklama dikkat cekmek istedim sen ne anladin. Yoksa sen mi yag aldirmak istiyorsun
Kiz ben reklami kastettim Aklimdan komsum estetik yaptirmis dedim reklamda cikinca sasirdim.
Ben estetik yaptırırsam burnuma yaptırırım . Ama para bulsam bile o cesareti bulamam korkarımEve gidince yükleyeyim ya , reklamlar bezdirdi beni.
Ismi böylemi eucerinAbla leke icin bir krem var eucerin diye cok da öneriyorlar bir arastir istersen ama biraz tuzlu olabilir suan .
Hareket oluyor senin için daha ne istiyon seni düşünüyor. Hareketsiz kalma diyeAhaaa benimki iste yerdeki oyuncaga bir tekme taaaa öte baştan ben aliyorum
SusakmıBen reklam anladim iste ama susak zehra estetik anlamis
Opera rahatlik,hic reklam yok,öbür türlü sayfa uzar gider
Lan 20bin adim öğlene kadar net daha ne hareketiHareket oluyor senin için daha ne istiyon seni düşünüyor. Hareketsiz kalma diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?