Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hosgeldiniz

Esin yogun falan calisiyorsa bisey diyemem ama bizimki yogun calismiyor. Ben ilk tanistigimizda ev islerini yapar misin yardim eder misin diye sormustum. Benim icin en önemli kriterlerden biriydi.
Bizde birlikte tarlaya gidiyoruz misal şuanda o yemek yedi yatti tv karşısına ben ortalik toplucam camasir asçam süpürge yapcam cocugu uyutcam

Hoşgeldiniz bende yeni başladık umarım bu sefer olur

Hosgeldiniz

Esin yogun falan calisiyorsa bisey diyemem ama bizimki yogun calismiyor. Ben ilk tanistigimizda ev islerini yapar misin yardim eder misin diye sormustum. Benim icin en önemli kriterlerden biriydi.
Yoğun çalışmasına yoğun çalışıyor ama yani bu kadarda olmaz yani söylenmekden bıktım artık söylenmiyorum hiç birşey yapmıyor hiçç birşey ayağına değen takılan birşey oldumu itdirip yoluna devam ediyor eğilip alayım yokk . Burnu düşer Allah korusun ben sormadım kafama tüküreyim

Opera yükle canim reklamsiz kullanirsin
Eve gidince yükleyeyim ya , reklamlar bezdirdi beni.
Yağ aldırmakmı istiyorsun?
Kiz ben reklama dikkat cekmek istedim sen ne anladin. Yoksa sen mi yag aldirmak istiyorsun
Kız estetik diyir bu opera diyir
Kiz ben reklami kastettim Aklimdan komsum estetik yaptirmis dedim reklamda cikinca sasirdim.
Ben reklam anladim yaa
Reklami dedim zaten.Estetikle isim olmaz.

Ahaaa benimki iste yerdeki oyuncaga bir tekme taaaa öte baştan ben aliyorum

Ben reklam anladim iste ama susak zehra estetik anlamis
Opera rahatlik,hic reklam yok,öbür türlü sayfa uzar gider

Yüzüm oldu arabın şeyi gibi kollarim hergece ovulmaktan pert durumda kıçım desen yer görmüyor
Sen peelinge ekimde başla işin bitince. derin hasasslaşır hergünde güneşe çıkıyorsun daha kötü olur gibime geldi

Heeee aklımdaydı derken düşünüyorsun anladım sorry

Ben estetik yaptırırsam burnuma yaptırırım . Ama para bulsam bile o cesareti bulamam korkarım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…