- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #108.461
Afiyet olsun canımGelmişken menümü de yazayım
12 buçuk gibi 2 haşlanmış yumurta
1 kase yoğurt
Salatalık domates
Çok az ballı ekmek
3 buçuk gibi 1 armut
1 avuç kuruyemis
7 buçukta 1 karnıyarık
2 servis kaşığı pilav
1 dilim ekmek (pilav ya da ekmekten birini yemesem olurdu ama oğluma çok sinirliydim ne yediğimi bilemedim)
Su 1 buçuk 2 olur heralde yatana kadar
Iyi geceler canim sorun degilInsallahhepimiz hedefimize ulasalim.
Valla benim bazen sinirlerim yipraniyor , ev isi yapmayi sevmiyorum sanirim.
Kizlar iyi geceler herkese simdiden ben derse oturuyorum.
E Elif_Eylul kaptanim sabah erken cikiyorum eger güzel bir eksi gorursem tartilirim sabah erken, ama eksi olmazsaogleyi bekleyip kurstan gelince tartilirim.
Afiyet olsun canımİyi akşamlar herkese dün çok yoğun bi nöbet geçirdim yazamadım o yüzden
dünkü menüm ;
sabah : haşlanmış yumurtalı köz biberli sandviç
öğlen : patlıcan musakka, 4 yk bulgur , 1 kupa ayran
akşam : ton balıklı salata
spor yoktu nöbette olduğum için :)
E Elif_Eylul
Ya yapınca güzel oluyo seviyorum ama sürekli işle ugrasmasmayi sevmiyorum bende. Biraz ilgilenmesem 1 aydır temizlik yapilmiyo gibi bı görüntü oluyoValla benim bazen sinirlerim yipraniyor , ev isi yapmayi sevmiyorum sanirim.
Kızlar yarın saat 12ye kadar wc sonrası iç çamaşırınızla tartı bildirimi fotoğraflı olarak paylaşmanızı rica ediyorum
Herkese bol eksiler
@Pandora27
B BitterCikilata
K Klassklasik
kittenlove
@Gokyuzu_kadar
@ozlemblc
@suspushanimcim
@Eddaak
@_CikiLeta
@aminebusra
H Hayaldebaris
Bu hafta tartının yüz karası olacağım kadar lezzetli@ozlemblc nassın sütlaç nasıl
Olsun sen toparlarsin gene dikkat ettiğinde çok hızlı veriyorsun maşallahBu hafta tartının yüz karası olacağım kadar lezzetli
ne çabuk geldi cuma
Afiyet olsun canımBende menümü paylaşayım Çarşamba perşembe dikkat ettim amma pazartesi. Saliyi napacaz bilemedim
Şimdiii
Sabah
Domates peynir yumurta
Öğlen bir elma
Akşam 1.5 tavuk but
Bir bardak ayran
E Elif_Eylul
Az bir iki gün geri alaydik yarınki cumayı
Iyi geceler canimBugün kimsecikler yok herkes erkenden uyumuş bende son yeşilcayimi iceyimde yatayım hayırlı geceler kizlarr
Hayırlı gecelerBugün kimsecikler yok herkes erkenden uyumuş bende son yeşilcayimi iceyimde yatayım hayırlı geceler kizlarr
Hayırlı gecelerBugün kimsecikler yok herkes erkenden uyumuş bende son yeşilcayimi iceyimde yatayım hayırlı geceler kizlarr
İnşallah, annemler dönene kadar kilo almaya devam edeceğim belli ki..Olsun sen toparlarsin gene dikkat ettiğinde çok hızlı veriyorsun maşallah
Afiyet olsun canımBugünki menüm
Sabah 09:00 Türk kahvesi
Öğlen: ezogelin çorba, patatesli rulo börek (1 adet), cacıklı Arap köfte, şeftali
Akşam: yemek yemeyi unuttum. Dolma sararken 10 tane filan çiğ yaprak sarma yedim :):)
E Elif_Eylul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?