- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #109.201
Çorba ısıtıyordum dolan açıktı sen işaret parmağıyla itip devirHadiyaaa kavanozu nasil kirdi hele karaböcek
Valla şu sıra dikkat et hem yürücek hem diş
KiyamamÇorba ısıtıyordum dolan açıktı sen işaret parmağıyla itip devirbizi orman paklar
Anlaştik
Karakuzuya bisey olmasın da temizlenirAz önce nişasta kavanozunu kırdı zar zor camları topladımdiş çıkarıyor üstler beni bitirdi gece artık ayakta uyuyordum
Benim moralim bozuk oğlumun öğretmeni gene yazı yazıp gönderecek okuldan oğlum hiç bir etkinlige katilmiyo yemek yemiyo iki haftada bunaldım yaK
I
m
S
E
C
İ
K
L
R
Y
O
K
Hangi sınıfBenim moralim bozuk oğlumun öğretmeni gene yazı yazıp gönderecek okuldan oğlum hiç bir etkinlige katilmiyo yemek yemiyo iki haftada bunaldım yaçocuğu benimki gibi olan var mi
Anaokulu daha ya şimdiden böyleyse 1. Sınıfta napacaz çok merak ediyorumHangi sınıf
Sağol canım yolda iki top dondurma yedim eve geldim tartıldım 88.300Sorun yok canım aç kalmasaydin yemeğini Ye cumaya sabah atarsin tartini
5 yaşında demi canım benim kızda gidiyor anasinifina ama katılıyor etkinliklere falan yemek konusuna gelince o da bazı günler yemez bazende tam bitirmiyor hep tembihliyorum ye ye diyeAnaokulu daha ya şimdiden böyleyse 1. Sınıfta napacaz çok merak ediyorum
Ya bende hep tembihliyorum yemeğini ye ogretmenin dediğini yap tamam anne diyo yapmiyo yemek yeme problemimiz zaten var nasıl yapacam bilmiyom sinirim tavan yaptı öğretmen video atti az önce herkes harıl harıl yapiyo kendi ellerini bağlamış oturuyo deli olacam5 yaşında demi canım benim kızda gidiyor anasinifina ama katılıyor etkinliklere falan yemek konusuna gelince o da bazı günler yemez bazende tam bitirmiyor hep tembihliyorum ye ye diye
Bilemedim ki ya alışır kaynasir hemen inşallahYa bende hep tembihliyorum yemeğini ye ogretmenin dediğini yap tamam anne diyo yapmiyo yemek yeme problemimiz zaten var nasıl yapacam bilmiyom sinirim tavan yaptı öğretmen video atti az önce herkes harıl harıl yapiyo kendi ellerini bağlamış oturuyo deli olacam
Cuma döncemM Mavi Menekse evine gittin eeeee
Cumaya daha guzel olur
Bozma moralini her cocuk bir degildir daha kucukBenim moralim bozuk oğlumun öğretmeni gene yazı yazıp gönderecek okuldan oğlum hiç bir etkinlige katilmiyo yemek yemiyo iki haftada bunaldım yaçocuğu benimki gibi olan var mi
Azda olsa eksisinSağol canım yolda iki top dondurma yedim eve geldim tartıldım 88.300
Saolsun son ortalık karıştırıcı kendisiKarakuzuya bisey olmasın da temizlenir
Olsun bea git geri yatAzcık uyumuşum ama azcık
Öğretmeniyle konuş güzelce çocukla konuşsun zıtlaşmadan belki öyle severYa bende hep tembihliyorum yemeğini ye ogretmenin dediğini yap tamam anne diyo yapmiyo yemek yeme problemimiz zaten var nasıl yapacam bilmiyom sinirim tavan yaptı öğretmen video atti az önce herkes harıl harıl yapiyo kendi ellerini bağlamış oturuyo deli olacam
Benim kızda öyle yapar gibime geliyorÖğretmeniyle konuş güzelce çocukla konuşsun zıtlaşmadan belki öyle sever
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?