- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #109.901
Eline sağlık kaptanım
Menü kontrolu Cuma C.m.t Pazar P.z.t Salı Ç.r.b P.r.b B BitterCikilata ️ ️ ️ ️ ️ @Hayaldebaris ️ ️ ️ ️ ️ @Eddaak ️ ️ ️ ️ ️ ️ G Gokyuzu_kadar ️ ️️ ️ ️ ️️ K Klassklasik ️ ️ ️ ️ ️ @ozlemblc ️ ️ ️ ️ ️ @suspushanimcim ️ ️️ ️️ ️ ️ @aminebusra ️ ️ ️ ️ ️ @Pandora27 ️ ️ ️ ️ ️
Eline sağlık kaptanım
Sabah yok
Öğlen peynirli omlet
Tahinpekmez zeytin
Akşam balık salata
Afiyet olsun canimE Elif_Eylul
10:30 2 dilim ekmek arasıpeynir
12:00 Türk kahvesi 1 bitto
16:00 küçük nektari
18:00 2 kepçe ıspanak yemeği 1 sıkım çiğköfte 1 lavaş bol salata
Tabi bünye alışık değilHiç bugün erken gelince canım sıkıldı
Sıkılmış hep aynı suret değişiklik istiyor E Elif_Eylul dimiOnu anladim abla da ,neden ki
Bizi yiyorlar işteyok yok böylesinizdir siz ,eminim.
Sağolasın canımGecmis olsun
Oh mis mis afiyet olsun, ispanak pirasa bu ikisine bayilirim
21 seneden sonra yeni insan yeni hayat belki zengin olur hizmetcilerim olurTabi bünye alışık değil
Sıkılmış hep aynı suret değişiklik istiyor E Elif_Eylul dimi
Bizi yiyorlar işte
Yoooİnternetgibi
Yani babanızın fakir olması kaderiniz ama kocanızın fakir olması değil21 seneden sonra yeni insan yeni hayat belki zengin olur hizmetcilerim olur
Ozaman koca olmasa da olur artik puffYani babanızın fakir olması kaderiniz ama kocanızın fakir olması değil
Buda kim
Kaptancım hastane yoğundu. Doğum sayıları fazla olunca benim de iş yüküm artıyor. Şimdi metrobüsteyim evime ulaşmaya çalışıyorum. E Elif_Eylul@ozlemblc nerelerdeydin bugun
Boncukmuş istebenimki eyle
Buda kim
Anladim canimKaptancım hastane yoğundu. Doğum sayıları fazla olunca benim de iş yüküm artıyor. Şimdi metrobüsteyim evime ulaşmaya çalışıyorum. E Elif_Eylul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?