- 15 Kasım 2020
- 13.110
- 71.813
- 548
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #110.201
Yiyon zate onu da yeKız sussana aklımı çelme
Yiyon zate onu da ye
He kesin öyle demek istemişsindirAğlama kız yarın cuma yarın yersin diye şey ettim
Benim de bu ara hicbirsey yapasim yokDağınik degilim aslinda hersey yerli yerinde oyuncaklar bile ama 1aydır oylesine sildim
Sağol canım
Bana gel Bnde gözleme yaparım ama hazır yufkadan hee ve bi sürü mamaGelem mi dolunay bana ters etki etti bu aralar titizliğim üstümde hiç bir yerde dağınıklık görmeye tahammül edemiyorumnormalde de yaparım ama bu aralar fazlalasti
Ben temizlik yaparken bişey yemeyi sevmiyorum midem bulanıyor kıl tüy görünce ya temizliği bitirip yarım saat 1 saat sonra yicem yada temizliğe başlamadan 1 saat önce yicem zor bir insanım ona göreBana gel Bnde gözleme yaparım ama hazır yufkadan hee ve bi sürü mama
Kız delüüü arada yemek olur mu bitince yicezBen temizlik yaparken bişey yemeyi sevmiyorum midem bulanıyor kıl tüy görünce ya temizliği bitirip yarım saat 1 saat sonra yicem yada temizliğe başlamadan 1 saat önce yicem zor bir insanım ona göre
Tamam benim kafadasin oldu bu işKız delüüü arada yemek olur mu bitince yicez
Bn öncesinde yiyemem ağırlık çöker işler bitecek öyle
Arada anca kayfe içerim
Ucuz mu pahali miA101 de bütün piliç 56,36 tlolan oldu
Pahalı tabiUcuz mu pahali mi
Çık gelTamam benim kafadasin oldu bu iş
Kocişini mi senin mideyi mi şaşırtıyonMutfağa gireyim de kociskoma biseyler hazirlim etli dürümlü falan değişik biseyler yapmak için Mutfağa girdim
Sevdiklerinizi şaşırtın
İnşallah hasta olmazsınızMerkeze geldim ayaklarima kadar suyu yedim eylülle
Ben de ne yapsam aksama bilemiyorum yaMutfağa gireyim de kociskoma biseyler hazirlim etli dürümlü falan değişik biseyler yapmak için Mutfağa girdim
Sevdiklerinizi şaşırtın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?