Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dün diyor arabada 40bin falan yatircak heralde baslarsa toki,enverde dedi arabasi var satsin pesinati versin,bana cikarsa bende öyle yapcam yapacak bisey yok dedi
Hem eve yazilip hemde ödeyemem derse olmaz falan dedi

Dün diyor arabada 40bin falan yatircak heralde baslarsa toki,enverde dedi arabasi var satsin pesinati versin,bana cikarsa bende öyle yapcam yapacak bisey yok dedi
Hem eve yazilip hemde ödeyemem derse olmaz falan dedi
Yani ev sahibi olmak istiyorsa sıkıcak kendini kolay olmuyor hicbirsey. Neyse boşver akşam neden sonra annemi aradınız baktım gidiyor

Yani ev sahibi olmak istiyorsa sıkıcak kendini kolay olmuyor hicbirsey. Neyse boşver akşam neden sonra annemi aradınız baktım gidiyor
Annem gelicekmis zaten kalmıcakmış,ben bilmiyordum arkadası hamitlerde oturdugunu,sonra benimki dedi annene neden demedin,dedim bilmiyorumki nereye gitcez,eee oraya gitcez deyince aradim sen kalkcakmiydin,yoo siz öyle deyince gitmicek bunlar dedim dedi

Bizde anlamadık hatta tekrar çay falan demledi ya dedim acaba ne oldu niye Kalmiyor acaba geçen geldi saat 8 de gitti

Eline sağlık kaptanım
Tebrik ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…