• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın 🌞
Barbunya ayıklıyorum 😂😂
Günaydın canım 😘
Kolay gelsin bizde gittik geldik incire,soguk diye olmamış,dedim ben salak adama gitmeyelim bugün uyuyalim tamam deyip kadın sözü dinlememesi beni delirtiyor,eee olmamıs ananin..... dedim olmaz zaten

Dün soslarımı yaptım kavanozlara patlıcan koydum yemeklik biraz temizlik yaptım pert olmuş bir şekilde işe gidiyore🥴bugünde tarhanayı sericem kış hazırlığı bir o kaldı o da bittimi tamam turşular kalıyor. Ne bitmez bir yemek şeysimiz var yaaaa😑

Dün soslarımı yaptım kavanozlara patlıcan koydum yemeklik biraz temizlik yaptım pert olmuş bir şekilde işe gidiyore🥴bugünde tarhanayı sericem kış hazırlığı bir o kaldı o da bittimi tamam turşular kalıyor. Ne bitmez bir yemek şeysimiz var yaaaa😑
Allah kolaylik versin canim😘

Ya Bnde turşu yapmak istiyore ama bana tam ölçülü tarif gerekiyore 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X