• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öyle turşu mu oluyor poşette
Haftaya pazardan alırım malzeme inşallah yapayım olmazsa BİM’den artık 😂😂😂
O hava almıyor daha bi lezzetli oluyor şu satıcılar kullanıyorya şeffaf kalın poşet açık zeytin bulgur konulan onları kullanıyor

Benimde alerjim var tetiklememişti ne zamandır o yuzden ilacım yok doktora gidip dert anlatmak öyle zor ki 🥴🥴
Toza polene benimde 🥶

Senden âla körükcü mü var :eek::110::63: gectiyse senden bize gecmiştir :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Kulak burun bogaza gidince anlıyor ya benim yiar önce hemen yazmıştı ilaç.

Benimde alerjim var tetiklememişti ne zamandır o yuzden ilacım yok doktora gidip dert anlatmak öyle zor ki 🥴🥴
Toza polene benimde 🥶

Senden âla körükcü mü var :eek::110::63: gectiyse senden bize gecmiştir :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Geçmiş olsun canım ❤️

Kulak burun bogaza gidince anlıyor ya benim yiar önce hemen yazmıştı ilaç.
Benimde ameliyat doktorum kbb o kortizonlu yazıyordu bana düzenli kullanımda cok uzun sure götürüyordu. Burdaki doktorlarla anlasamadım gitti bir türlü 😕

25 Eylül
Kahvaltı
1 haslama yumurta
1 patates kavurma
1 tk sürülebilir cikolata
1 tk kahvaltılık salca
2 dilim ekmek

Aksam
2 tavuk pirzola
2 dilim sucuk
2 dilim ekmek

Cips,fındık,badem, bir ısırık kek

E Elif_Eylul
Bak yine cipsi sıkıştırmış menüye 🙄

25 Eylül
Kahvaltı
1 haslama yumurta
1 patates kavurma
1 tk sürülebilir cikolata
1 tk kahvaltılık salca
2 dilim ekmek

Aksam
2 tavuk pirzola
2 dilim sucuk
2 dilim ekmek

Cips,fındık,badem, bir ısırık kek

E Elif_Eylul
Afiyet olsun canım 😘
Tartin ne durumda

Benimde ameliyat doktorum kbb o kortizonlu yazıyordu bana düzenli kullanımda cok uzun sure götürüyordu. Burdaki doktorlarla anlasamadım gitti bir türlü 😕
İnşallah bulursun güzel bir doktor canım doktor çok önemli 🥲

İnşallah bulursun güzel bir doktor canım doktor çok önemli 🥲
Evet ve onu Balıkesir de bulmak asırı zor cunku yerli insanı bile ya İzmir ya Bursa ya gidiyor düşün 🙃🙃
Ameliyat doktorum cok iyiydi benim dertlerimi anlatmadan anlıyordu 🙃 alerjimi burnuma kamerayla bakınca evet var diyordu direk 🙃

Eklentiler

• IMG_20220926_095825.webp
    IMG_20220926_095825.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 24
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X