- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #111.721
Kantine git bi kayfe içRandevu saatini her gelişinde tutturamayanlaren son gec kaldım sanıp tam saatinde gelmiştim simdiyse 40 dakika var müthiş
Ayy hic birşey icesim yokKantine git bi kayfe iç
Erken daha iyidir ya
Evde değilim abla annemdeyimC Chikolata_gozlum nerdesin
Tamam canimEvde değilim abla annemdeyim
Bu hafta fuardalar şirket boş4 kişiyizNasil bir is seninki anlamiyorum bütün gün kk desin
Ohoh iyiymişBu hafta fuardalar şirket boş4 kişiyiz
Dinlen keyfine bak ohhBu hafta fuardalar şirket boş4 kişiyiz
Senin sınav nezamandiDinlen keyfine bak ohh
Bizede yap elin değmiskenGideyim de tavuk alıp tavuk suyu çorbası yapayım bebelere
9 Ekim saldım artık bakamıyorum vazgectim yoluma bakıcamSenin sınav nezamandi
Saldıysan güzel puan alirsin9 Ekim saldım artık bakamıyorum vazgectim yoluma bakıcam
Yok imkansız tarih bitmedi ki konularımSaldıysan güzel puan alirsin
Kışlıklarımı yapıyorum bende tarhanayı getirdim serdim taze fasulye dildim onuda serdim kuruyor dünde elma dildimDinlen keyfine bak ohh
Düğün çorbası yapGideyim de tavuk alıp tavuk suyu çorbası yapayım bebelere
MasallahKışlıklarımı yapıyorum bende tarhanayı getirdim serdim taze fasulye dildim onuda serdim kuruyor dünde elma dildim
Düğün çorbası yap
Rabbim hakkında hayirlisını versinYok imkansız tarih bitmedi ki konularımkafam allak bullak
4 Ekim de calısmaya basladım gecen sene bikac hafta sonra esimin durumunu öğrendik orda bi yıkıldım sonra korona oldum tam 1 ay ayaklanamadım enfeksiyon vs gecirdim olmaz olacaklar oldu ama bu senede olmazsa 4 senelik bölümüm var onunla yoluma bakmayı düşünüyorum cok sıkıldım bu atanma muhabbetinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?