- 15 Kasım 2020
- 13.110
- 71.813
- 548
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #112.321
Gidiyommişket sen bak işineNeyse bu defa kesin gidiyomm işler beni bekler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gidiyommişket sen bak işineNeyse bu defa kesin gidiyomm işler beni bekler

Sen güzel yiyemiyon ondan ben güzel yerim öyle böyle değilBenim tersine 2 ay diyet 10 ay ni diyet

Yok yok eminim kimse benim kadar yemiyordur bir boğa burcu olarakSen güzel yiyemiyon ondan ben güzel yerim öyle böyle değil

Doktor en fazla 50 yağ oraninda 13 14 diyor aylık yağ kas oranima bakılıyor diyetisyen eşliğinde evde kendi çabamla 120 den 65 e geldim spor yapmayı çok seviyorum50 az değil mi
Anladım canım maşallah çok iyi vermişsin istediğin hedefi görürsün inşAllahDoktor en fazla 50 yağ oraninda 13 14 diyor aylık yağ kas oranima bakılıyor diyetisyen eşliğinde evde kendi çabamla 120 den 65 e geldim spor yapmayı çok seviyorum
Çok teşekkür ederim inşallah hep birlikte hedefimize ulaşalım sağlık li bir şekildeAnladım canım maşallah çok iyi vermişsin istediğin hedefi görürsün inşAllah
İnşallah canımÇok teşekkür ederim inşallah hep birlikte hedefimize ulaşalım sağlık li bir şekilde

Yok yok eminim kimse benim kadar yemiyordur bir boğa burcu olarak

Bende balık burcu olduğum için balık hafızalıyım yiyorum sonra yediğimi unutup yine yiyorum böyle dönüp duruyor
 Bende balık burcu olduğum için balık hafızalıyım yiyorum sonra yediğimi unutup yine yiyorum böyle dönüp duruyor 

Aaa sendemi öyle yazmıştın

Waooowov laflara bakBende balık burcu olduğum için balık hafızalıyım yiyorum sonra yediğimi unutup yine yiyorum böyle dönüp duruyor

Evdeyim bikere ben

nihayet
nihayet Çıkışa gelKörükcü pis

Bitir bitir

Mutlu yaşlara hoşgeldin28 yaşındayım
Yani yarın 28 olucam
Evli 2 çocuk annesiyim
kızım 1.sınıf a başladı oğlum 4 yaş
45 le evlendim kortizonla 120 yi gördüm kilo vermemi doktor söylüyor ilaçları azaltabilmem için
Ev hanımı yarışmaya SAKARYA dan katılıyorum

TebriksssssBeni neden etmiyon

Aramıza hoşgeldin canım28 yaşındayım
Yani yarın 28 olucam
Evli 2 çocuk annesiyim
45 le evlendim kortizonla 120 yi gördüm kilo vermemi doktor söylüyor ilaçları azaltabilmem için
 ben Ayşe 35 yaşındayım  ev hanımıyım ve 3 çocuk annesiyim. Gün sonu menu ile birlikte yaptığın spor ya da adım olursa menüye 
			E 
		 Elif_Eylul
  spora beni etiketle. Umarım dilediğin kiloya inersin canım
 ben Ayşe 35 yaşındayım  ev hanımıyım ve 3 çocuk annesiyim. Gün sonu menu ile birlikte yaptığın spor ya da adım olursa menüye 
			E 
		 Elif_Eylul
  spora beni etiketle. Umarım dilediğin kiloya inersin canım 
Ellerine sağlık afiyet ile yiyin
Ellerine sağlık kaptanımtebrikler

Kiz ne ara oldun sen okadarAbla bende bi foto atıp kaçayımmı benide ekle

Hosgeldin canim aramiza28 yaşındayım
Yani yarın 28 olucam
Evli 2 çocuk annesiyim

Geldim,ama uyumuşum 2bucukta yattim simdi kalktimE Elif_Eylul kooooooş ceylaaaaaan

Maşallah de vitaminler falan yaramışKiz ne ara oldun sen okadar
Hosgeldin canim aramiza
Ismim filiz,
Net kilon bu sanırım,listeye eklerim senide,ama senden biraz aktif olmani,burda sohbete de katilmani,menünü eksiksiz her aksam paylasmani,ve kilo bildirimlerini cuma ve pazartesi atmani isticem
Geldim,ama uyumuşum 2bucukta yattim simdi kalktim

bende boş durmadım tabi yedimde yedim
 bende boş durmadım tabi yedimde yedim  iştahım maşallah
 iştahım maşallah
Maşallah yarasin koçumaMaşallah de vitaminler falan yaramışbende boş durmadım tabi yedimde yedim
iştahım maşallah